منتظر بررسی اختلاف حساب بیمه توسعه و بیمه ایران هستیم

رئیس کل بیمه مرکزی:

رئیس کل بیمه مرکزی از بررسی اختلاف حساب بیمه توسعه و بیمه ایران در یک موسسه حسابرسی خبر داد و بررسی تقاضای بیمه توسعه جهت فعالیت مجدد را منوط به بررسی گزارش حسابرس دانسته و اذعان داشت: باید دید شورای عالی بیمه در این خصوص چه نظری خواهد داد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، به نقل از ریسک نیوز، غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی در وبینار خبری در پاسخ به سوال ریسک نیوز در خصوص ضرورت شفاف سازی در خصوص بیمه توسعه با زمزمه های احیاء این شرکت بیمه گفت: در پایان سال 98 با همکاری بیمه ایران و قوه قضائیه تقریبا کلیه تعهدات مربوط به ثالث پرداخت گردید و می توان گفت پرونده ای به صورت جدی در این زمینه وجود ندارد.

سلیمانی افزود: اختلاف حسابی بین بیمه توسعه و بیمه ایران از بابت پرداختی‌های بیمه ایران وجود دارد که توسط یک موسسه حسابرسی در حال رسیدگی است در این راستا منتظر اظهارات و گزارش حسابرس هستیم تا طبق گزارش حسابرس مشخص شود چه میزان اختلاف حساب وجود دارد.

به گفته رئیس کل بیمه مرکزی پس از گزارش حسابرس و مشخص شدن این اختلاف حساب با توجه به تقاضای بیمه توسعه جهت فعالیت مجدد، این درخواست به شورای عالی بیمه می رود و هرنظری که شورای عالی بیمه بدهد طبق آن عمل می کنیم.

میزات تعهدات اتی شرکتهای بیمه شفاف می شود

در ادامه رئیس کل بیمه مرکزی در پاسخ به سوال دیگر ریسک نیوز در مورد عملکرد اکچوئران مستقل در شرکت‌های بیمه گفت: اغلب شرکتهای بیمه در صورت‌های مالی سال 98 محاسبات اکچوئری را لحاظ کردند و در مجمع عمومی اخیر نیز اکچوئر رسمی برای سال 99 مشخص و به تصویب مجامع شرکت‌ها رسید.

به گفته وی با اظهارات رسمی اکچوئران در صورتهای مالی سال 99 که به تصویب مجامع نیز رسیده پیش بینی می شود میزان تعهدات اتی شرکتهای بیمه با شفافیت بیتشری در مجمع سال بعد لحاظ گردد.

وصول مطالبات در قالب سهام دارای اشکال است

سلیمانی با اشاره به ابلاغیه بیمه مرکزی به شرکت‌های بیمه در خصوص عدم تایید فرایند وصول مطالبات در قالب سهام تاکید کرد: مثل این است که پول نقد بگیریم و زمان پرداخت خسارت به جای پول نقد، دارایی بدهیم که این امر در اصول بیمه هم مورد تایید نیست.

رییس کل بیمه مرکزی عنوان داشت: اولا شرکت‌های بیمه باید در همان زمان انعقاد قرارداد در قبال فروش بیمه، حق بیمه را نقدی دریافت کنند بنابراین ایجاد مطالبات مضاعف برای شرکت بیمه بد است و بدتر اینکه به جای پول حق بیمه، سهام دریافت کنند.

به گفته وی اگر این سهام ها خوب است چرا بیمه گذار سهام را نمی فروشد و به صورت نقد حق بیمه را به شرکت بیمه نمی دهد؟

خسارت هواپیمای اوکراینی را باید شرکت‌های بیمه اروپایی بدهند

سلیمانی گفت که چون "هواپیمای اوکراینی از سوی شرکت‌های بیمه‌ای اروپایی در اوکراین تحت پوشش قرار گرفته" بنابر این "خسارت هواپیمای اوکراینی باید از سوی شرکت‌های بیمه‌ای که تحت پوشش هستند پرداخت شود".

پرواز ۷۵۲ خطوط هوایی اوکراین که از تهران به مقصد کیف در حال پرواز بود در ۱۸ دی ۱۳۹۸ با موشک پدافند سپاه پاسداران سرنگون شد و تمامی ۱۷۶ مسافر و ۷ خدمه آن کشته شدند.

ایران پس از دو روز کتمان ساقط کردن این هواپیما، اعلام کرد که آن را سرنگون کرده است.

به تازگی و پس از کشمش‌های فراوان ایران قبول کرد که جعبه سیاه این هواپیما در فرانسه خوانده شود.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

56  ⁄    =  8