آمازون از خانه نشینی مردم در زمان شیوع کرونا سود کلانی کسب کرده است

افزایش ٢٤ میلیارد دلاری ثروت جف بزوس

هم زمان با افزایش فوق‌العاده خریدهای اینترنتی در پی شیوع ویروس کرونا، ثروت جف بزوس، رئیس و بنیانگذار شرکت آمازون به میزان ٢٤ میلیارد دلار افزایش یافته و بهای سهام این شرکت هم به بالاترین حد رسیده است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، بر اساس شاخص میلیاردرهای بلومبرگ، جف بزوس، مدیرعامل شرکت آمازون حالا ١٣٨ میلیارد دلار سرمایه دارد و موقعیتش به عنوان ثروتمندترین مرد جهان تثبیت شده است.

شرکت آمازون از ماندن مردم در خانه که بعد از شیوع ویروس کرونا هر چه بیشتر به خریدهای اینترنتی روی آورده اند، سود برده است.

در عین حال، شرکت آمازون برای برآوردن درخواست‌های زیاد مردم برای خرید هزاران کارگر تازه استخدام کرده است.

آمازون همچنین مورد انتقاد کارکنانش در آمریکا قرار گرفته که می‌گویند اقدامات لازم را برای حفاظت از آن‌ها در برابر ویروس کرونا در محیط کار انجام نداده است.

جف بزوس صاحب ١١ درصد از سهام شرکت آمازون

به جز آمازون، خانواده والتون، صاحب فروشگاه های زنجیره ای وال‌مارت که خرده فروشی ازدا در بریتانیا را هم در اختیار دارند، سود بسیار زیادی از ماندن مردم در خانه در پی شیوع کرونا به دست آورده اند، به طوری که ثروت خالص آن‌ها در سال میلادی جاری ۵ درصد افزایش یافته و به ١٦٩ میلیارد دلار رسیده است.

شاخص میلیاردرهای بلومبرگ در عین حال نشان می‌دهد ٥٠٠ نفر از ثروتمندترین‌ افراد امسال ٥٥٣ میلیارد دلار ضرر کرده‌اند.

در این میان در پی کاهش تقاضای جهانی برای نفت و همچنین به دلیل اختلاف عربستان سعودی و روسیه در مورد تولید نفت، ثروت سرمایه‌گذاران در صنایع نفت و گاز جهان به شدت افت کرد.

پله‌های ترقی

آقای بزوس شرکت آمازون را در سال ١٩٩٥ با صد هزار دلار سرمایه شخصی و خانوادگی تاسیس کرد. او در سی سالگی بعد از آن که به آماری برخورد که نشانگر رشد سریع اینترنت بود، شغل خود را در یک صندوق سرمایه گذاری ترک کرد.

مکنزی همسر پیشین آقای بزوس، هم در این راه به او پیوست.

آقای بزوس هنگامی که هر دوی آنها در در یک صندوق سرمایه گذاری در نیویورک کار می‌کردند، با همسرش آشنا شد. این زوج در سال ٢٠١٩ از یکدیگر جدا شدند. آنها چهار فرزند دارند. بر اساس توافق آنها برای طلاق، مکنزی ٣٨ میلیارد دلار به دست آورد که چهار درصد سهام آمازون را هم شامل می‌شد.

یک ماه بعد از تاسیس آمازون، جف بزوس موفق شد از ٥٠ ایالت آمریکا و ٤٥ کشور جهان سفارش خرید دریافت کند. در پنج سال اول بعد از تاسیس این شرکت، حساب‌های مشتریان آن از ١٨٠ هزار کاربر به ١٧ میلیون رسیده بود. فروش این شرکت هم از ٥١١ هزار دلار با جهشی زیاد به یک میلیارد و ٦٠٠ میلیون دلار رسید.

بعد از آن سرمایه‌گذاران معروف وارد این شرکت شدند و سود این شرکت همچنان بالا رفت به طوری که جف بزوس، قبل از ٣٥ سالگی، در سال ١٩٩٩ به یکی از ثروتمندترین مردان دنیا تبدیل شد.

در آن سال مجله تایم او را به عنوان شخصیت سال انتخاب کرد که تا آن زمان جوان‌ترین فردی بود که این عنوان را دریافت می کرد.

مجله تایم در آن زمان به او لقب سلطان تجارت سایبری داد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

90  ⁄  10  =