زلزله استارت‌آپی در آموزش!

بیش از ۱۳میلیون دانش‌آموز در ایران تحصیل می‌کنند؛ به این تعداد باید بیش از ۵میلیون دانشجو را هم اضافه کنید، یعنی جمعیتی ۱۸میلیونی و حتی بیشتر که نیازهای مشخصی برای آموزش دارند؛ نیازهایی که در نهایت بازاری گسترده را رقم زده که طی یکی دو دهه اخیر با ورود بازیگران جدیدی چون کلاس‌های کنکور، آموزشگاه‌های آزاد و انتشار کتاب‌های کمک‌آموزشی ابعاد گسترده‌تری هم به خود دیده و تنها در بخش کتاب‌های کمک‌آموزشی، بازاری ۱۱هزار میلیارد تومانی رقم خورده است …

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، اعداد و ارقام بزرگ این بازار نشان از ظرفیت‌هایش برای ایجاد کسب‌وکار دارد؛ کسب‌وکارهایی که از صفحات ضمیمه‌های آگهی روزنامه‌ها خارج شده‌اند و هر کدام به تنها زمینه‌ساز راه‌‌اندازی یک استارت‌آپ شده‌اند. شنبه در میزگردی با حضور نغمه عقیلی بنیانگذار استاد سلام، عادل طالبی از تیزلند، امیرحسین امامی از سامانه ۲۱، میلاد عزیزپور از کافه تدریس، امیر رحیمی‌نژاد از استاد بانک و کاظم زارعی از رایبد، به بررسی بازار این کسب‌وکارها، چالش‌هایی که با آن مواجه‌ هستند، نگاه سرمایه‌گذاران به این حوزه و … پرداخته است …

 

  • نظام آموزشی در ایران در چارچوب‌های ویژه‌ و مقاطع مختلفی تعریف شده. آموزش و پرورش، دانشگاه و در کنار اینها بخش‌های خصوصی یا آزاد و غیردولتی. در سال‌های اخیر آموزش آنلاین هم به این حوزه اضافه شده است. فکر می‌کنم برای شروع بحث‌مان بهتر است در ابتدا به این پرسش پاسخ بدهید که آموزش آنلاین کجای نظام آموزشی ایران قرار دارد و به تعبیری دیگر چه ظرفیت‌هایی قرار است به این سیستم اضافه کند؟
رحیمی‌نژاد: استارت‌آپ‌ها براساس نیاز مشتری راه‌اندازی می‌شوند. از طرفی در هیچ کشوری به این صورت نیست که همه خلأهای جامعه را دولت پر کند، بلکه بخش‌های دیگری و از جمله اکوسیستم کارآفرینی ایران دقیقا در همین زمینه‌ها می‌تواند وارد شود و فعالیت کند. چون خلأهایی وجود دارد و استارت‌آپ‌ها می‌توانند کمک‌کننده باشند. مثلا نیاز دانش‌آموزان به کلاس‌های تقویتی و معلم خصوصی در جامعه وجود دارد، اما اینکه چگونه می‌توان برآورده‌کردن این نیاز را ساده و راحت کرد، کاری است که مثلا استادبانک در آن ورود کرده است. درست مانند کاری که دیجی‌‌کالا کرده و خرید را برای مردم آسان کرده، ما هم به دنبال راحت‌کردن دسترسی مشتریان به خدمات مورد نیازشان هستیم. 

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

8  ×  1  =