مشکلات بانکی اقتصاد را به خواب می برد

مدیرعامل بانک قوامین

مدیرعامل بانک قوامین گفت: مدیریت کلان بانک توجه به تحقق آرمان های نظام پولی کشور را مدنظر دارد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از روابط قوامین، دکتر غلامحسن تقی نتاج در حاشیه سفر استانی به فارس در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهر شیراز با بیان مطلب فوق گفت: دلیل این امر که حجم سپرده های قرض الحسنه سال به سال کمتر می شود، عملکرد برخی بانکها در خصوص توجه به سود و منتفع شدن از این گونه سپرده ها است .

دکتر نتاج با اشاره به اینکه سپرده های قرض الحسنه بانک صرف کارکنان ناجا می شود افزود: 95درصد سپرده های بانک ها از نوع سپرده های سرمایه گذاری است در حالی که سود مورد انتظار سپرده گذاران در کشور بالای 20درصد است، البته نمی توان سود مورد انتظار ذینفعان را یک دفعه کاهش داد.

وی ادامه داد: بانک ها باید شرکت محور و اقتصاد تولید محور باشد، این موضوع مدنظر نظام پولی است از این طریق می توان از وضعیت کنونی عبور و مرحله به مرحله امور را اصلاح کرد. این همان دیدگاه شهید صدر و شهید مطهری و سایر بزرگان اسلام در خصوص اقتصاد است.

مدیرعامل بانک، مجموعه بانک قوامین را آماده خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و مردم شریف ایران دانست و افزود: بخش قابل توجهی از نقدها باید داخل قوانین و مقررات برود و بانک ها نیز مکلف به اجرای قوانین هستند.

دکتر نتاج با بیان اینکه اقتصاد ایران بانک محور است بنابراین بانک ها باید کارشان را به درستی انجام دهند، خاطرنشان کرد: من به عنوان مدرس دانشگاه آگاهانه می گویم که اگر نظام بانکی دچار مشکل شود اقتصاد به خواب می رود.

آیت الله ایمانی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شیراز نیز در ادامه این دیدار ضمن تشکر از مدیر عامل بانک قوامین با اشاره به اینکه یکی از مسائل بسیار پیچیده اقتصاد امروز بانک ها هستند که به سادگی از این کلاف سر در گم نمی شود عبور کرد، گفت: بانکداری کشور نسخه تجویز شده غربی ها است که کاملا با ماهیت بانکی آنها متفاوت است.

وی افزود: از 200 سال گذشته تاکنون نظریه پردازان اقتصادی دنیا کاری کردند که جهان سوم در وادی بانکداری غلط پیشنهادی آنها سر گردان بماند، غافل از اینکه آنچه ما در اسلام داریم به مراتب کامل تر و جامع تر از نسخه پیشنهادی آنها است، بانکها  باید نسخه بانکداری اسلامی را سرلوحه کار خود قرار دهند. البته اوایل انقلاب هم تصمیم بر آن بود که بانکداری ایران اصلاح شود اما این فقط در ظاهر بود و عمده مطلب و اشکال اصلی به قوت خودش باقی ماند.

آیت الله ایمانی با بیان اینکه باید پول به چرخه تولید و کار کشور باز گردد، خاطرنشان کرد: اقتصاد بیمار است و هیچ کس فکری به حال این بیماری نمی کند، کارشناسان اقتصاد در کشور باید پژوهشکده مجلس را فعال کنند و اقتصاد را از این بیماری مسری نجات دهند.

در پایان این دیدار ایشان از زحمات دکتر نتاج در جهت اصلاح امور بانکی قدر دانی کرد و از تلاش صادقانه کارکنان بانک قوامین در عرصه خدمت گذاری به اقتصاد و امنیت کشور تشکر کرد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  89  =  97