ساخت توکن بومی « درایور لس» به بازار عرضه شد

چند شرکت دانش بنیان داخلی با مشارکت هم موفق به ساخت و بروز رسانی سخت افزار امنیتی (توکن)جدیدی در حوزه امنیت تبادلات اطلاعاتی و مالی شدند که وابستگی کشور را به نمونه های ناامن خارجی پایان خواهد داد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سخت افزارهای تأمین امنیت در حوزه کلید عمومی یا همان ماژول های امنیتی که در ادبیات عمومی تر از آن به «توکن» تعبیر می شود از جمله ابزارهایی هستند که از اهمیت و نقش بسیار بالایی در تأمین امنیت تبادلات اطلاعات در حوزه سایبری برخوردارند.

نمونه آشناتر این توکن ها که به بدنه جامعه هم راه پیدا کرده است و مردم از آن استفاده می کنند، بعضی از توکن های بانکی یا مودیان مالیاتی است. دارندگان توکن ها با استفاده از این ابزار می توانند با امضای دیجیتال تراکنش ها و اسناد خود، اطمینان خاطر بیشتری نسبت به حفظ اطلاعات حساب ها و اطلاعات مبادله شده، داشته باشند.

توکن ها استفاده های گسترده ایی دارند و البته استفاده از آن ها خصوصا برای کاربران غیرحرفه ای دشواری هایی را نیز به دنبال داشته است؛ نصب برنامه بر روی دستگاه برای استفاده از توکن ها، یکی از این دشواری ها است چرا که انجام صحیح مراحل نصب یک برنامه برای بسیاری از مردم چندان آسان نیست و همین مسئله ضریب استفاده از این ابزار امنیت  را کاهش داده بود.

در حال حاضرسه شرکت دانش بنیان با استفاده از توان داخلی و دانش نخبگان جوان کشور توانسته اند در قالب یک کنسرسیوم، توکن های بدون برنامه یا اصطلاحا « درایور لس» را طراحی و تولیدکنند و ساخت این نوع از توکن را به مرحله تجاری نیز برسانند. به این ترتیب دارندگان توکن برای استفاده از این ابزار نیازی به نصب برنامه بر روی سیستم ها، گوشی تلفن همراه یا یارانه های خود ندارند.

مهندس محمد محمدجواهری، مدیرعامل شرکت دانش بنیان پندار کوشک ایمن، در توضیح این نوع از توکن ها گفت: استفاده از توکن های خارجی به درستی در کشور ما ممنوع است چرا که این توکن ها که نمونه های مختلفی از آن متأسفانه در بازار داخلی وجود دارد، ابزار مناسبی برای انتقال اطلاعات به کشورهای سازنده بحساب می آیند.

وی ادامه داد: بر اساس همین نیاز و ضرورت آسان سازی استفاده از این ابزار، توانستیم با همکاری دو شرکت دانش بنیان دیگر برای نخستین بار، توکن بدون نیاز به نصب برنامه را کاملا مستقل از دانش و قطعات خارجی طراحی و در سطح انبوه تولید کنیم.

محمدجواهری افزود: با این نوع از توکن ها دیگر نیازی به استفاده از توکن های غیرامن و بی کیفیت چینی که متأسفانه بازار کشورمان را پر کرده اند، نخواهیم داشت. گرچه برخی اصرار دارند با وجود ممنوعیت های قانونی همچنان از توکن های خارجی استفاده کنند.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت: استفاده از توکن های بدون نیاز به نصب برنامه می تواند به گسترش استفاده از این ابزار کمک کند و تحقق دولت و بانکداری الکترونیکی را تسریع کند چرا که به این ترتیب امکان هک سیستم ها به حداقل می رسد، تراکنش های مالی امن می شود و قابلیت استناد بیشتری پیدا می کنند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

66  ⁄    =  33