توصیه بانک ها به دریافت کنندگان وام مسکن مهر

مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان از همه افرادی که اقدام به دریافت تسهیلات در قالب طرح مسکن مهر کرده اند، خواست که برای اقساطی کردن تسهیلات دریافتی خود به شعب بانک مسکن مراجعه کنند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان از همه افرادی که اقدام به دریافت تسهیلات در قالب طرح مسکن مهر کرده اند، خواست که برای اقساطی کردن تسهیلات دریافتی خود به شعب بانک مسکن مراجعه کنند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، عباسعلی شفیعی در خصوص اقدامات این بانک در اجرای طرح مسکن مهر اظهار کرد: اغلب شعب بانک مسکن به منظور پرداخت به موقع تسهیلات واحدهای مسکن در چند سال اخیر به صورت شبانه روز ی فعالیت می کردند تا این طرح که به منظور خانه دار کردن اقشار کم درآمد جامعه طراحی شده بود به سرعت تکمیل و واحدهای ساخته شده در اختیار افراد واجد شرایط قرار گیرد.
 
او گفت: از ابتدای آغاز طرح مسکن مهر تا پایان مهرماه امسال، مبلغ 21 هزار و 616 میلیارد ریال برای احداث 106 هزار و 473 واحد در سطح استان در قالب ساخت واحدهای مسکن به متقاضیان معرفی شده از سوی مراجع ذیصلاح پرداخت شده که 86 هزار و 721 واحد آن مربوط به ساخت مسکن مهر، سه هزار و 607 واحد آن مربوط به بافت فرسوده شهری و 16 هزار و 145 واحد آن مربوط به تسهیلات مقاوم سازی و بهسازی روستایی است.
 
شفیعی گفت: متاسفانه یکی از مواردی که از سوی دریافت کنندگان تسهیلات مسکن مهر نادیده گرفته شده، تسریع در تکمیل عملیات ساختمانی واحدهای مسکونی و متعاقب آن فروش اقساطی کردن تسهیلات دریافتی است که این امر در نهایت باعث تحمیل زیان و جریمه های مالی احتمالی به این افراد می شود.
 
مدیر شعب بانک مسکن استان خوزستان گفت: با توجه به اینکه مجموع مدت دوران مشارکت مدنی و فروش اقساطی، 20 سال تعیین شده است، تسریع در تکمیل واحدها و واگذاری آنها به افراد واجد شرایط منجر به کوتاه تر شدن مدت دوران مشارکت مدنی و به تبع آن افزایش دوران بازپرداخت اقساط می شود که این امر ارتباط مستقیمی با کاهش مبلغ اقساط پرداختی توسط متقاضیان دارد.

از طرفی این مهم باعث می شود که اقساط توسط گیرندگان واحدها به سهولت انجام شده و فشاری از نظر مالی به شخص وارد نشود.

 بنابراین در صورتیکه گیرندگان تسهیلات هرچه سریعتر نسبت به فروش اقساطی تسهیلات و اخذ دفترچه اقساط اقدام کنند؛ سود دوران مشارکت کمتری را پرداخت خواهند کرد. همچنین مشمول جرایم احتمالی ناشی از دیر کرد در دوره مشارکت و یا عدم مراجعه به بانک جهت تقسیط تسهیلات نمی شوند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  −  1  =  2