۵G دریچه‌ای رو به جهان نوین

گذر از 3G به 4G از دیدگاه مصرف کننده معمولی، پیشرفت قابل توجهی محسوب نمی‌شد اما ورود به دنیای 5G فضایی کاملا متفاوت داشت. اخیرا در کنگره جهان موبایل آمریکا مشخص شد که اکثر حاملان بی‌سیم آمریکا، قصد دارند از 5G بهره‌مند شوند.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، در کنگره جهان موبایل که اخیراً در ایالات متحده برگزار شد، روشن شد که ورایزون قصد دارد موانع و مسائل پیشِ روی مسیر انتقال خود به 5G را برطرف کند، و AT&T، پلتفرم ویژه اینترنت اشیاء (IoT) خود را معرفی کرده است و نشان داده است که می‌خواهد از پیشتازان این عرصه باشد.
اگر بدانید که تحول در شبکه چگونه تجربه موبایل شما را تغییر می‌دهد، این مسئله در استفاده از 5G به شما کمک زیادی خواهد کرد.

فناوری‌های بی‌سیم بر اساس نسل‌ها سنجیده می‌شوند و حرف G در 5G، بیانگر نسل فناوری بی‌سیم است و طبعا نسل بالاتر، نشانگر سرعت انتقال بیشتر داده نیز خواهد بود و روش رمزگذاری جدیدی مطرح می‌گردد که با نسل‌های قبلی قابل قیاس و سازگاری نیست.
در اجرای آزمایش 5G شاهد سرعت 100 برابری نسبت به 4G بودیم. البته در هنگام اجرای اصلی 5G سرعت کندتر می‌شود.
البته این موضوعات از لحاظ قیمت ارائه خدمات نیز مطرح می‌شود. قیمت استفاده از یک دستگاه 5G یا طرح خدماتی نسبت به مواردی که قبلا مورد استفاده قرار می‌گرفت، به طرز چشمگیری افزایش یافته است و این موضوع موجب تأخیر در سازگاری افراد به این نسل از اینترنت شده است.

قابل توجه‌ترین تفوت در آغاز کار، سرعت دانلود سریع‌تر و زمان تأخیر کوتاه بود، ولی قسمت هیجان‌انگیز ماجرای 5G، جهانی کاملا جدید و نوپاست که این سیستم پیشِ روی شما قرار می‌دهد و از این رو کوالکام، 5G را «پلتفرمی برای اختراع» نامگذاری کرده است.

به عنوان مثال، وقتی صنعت خودرو بخواهد به سمت خودروهای خودران پیش برود، مسلما نیاز دارد که از این شبکه جدید استفاده کند. این خودروها به شبکه‌ای نیاز دارند که بتواند تعاملات چندگانه بین دستگاه‌های متصل مختلف را تسهیل کند. از طرفی از آنجا که زمان تأخیر 5G نزدیک به صفر است، اتومبیل‌های خودران می‌توانند واکنش سریع نسبت به برخورد با موانع و ترمز داشته باشد که این مهم در شبکه 4G میسر نبود.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  +  57  =  63