پنج ارمغان یاس ارغوانی در نمایشگاه بانکداری الکترونیک

مدیرعامل شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی خبر داد:

بنا بر تاییدیه شورای عالی انفورماتیك، شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی یکی از شرکت‌‌های بزرگ بخش خصوصی كشور بوده که در عرصه طراحی و پیاده‌سازی سیستم‏‌های یكپارچه اطلاعاتی و نظام‌های ارتباطاتی، پروژه‌های مهم و استراتژیکی انجام داده است. این توانمندی مرهون چه عوامل و عملکردهایی است؟

همان‌گونه که از نام شرکت نیز برداشت می‌شود، در ادوار مختلف مدیریت شرکت، رویکرد مهندسی سیستم در تمامی تصمیمات کلان و پروژه‌های اجرایی شرکت وجود داشته و همین امر باعث شده است تا با بهره‌گیری از متخصصان این حوزه، پروژه‌های متعددی در سطوح مختلف جهت طراحی شده و پیاده‌سازی سیستم‌های یکپارچه اطلاعاتی و نظام‌های ارتباطی اجرا شود. این رویکرد همواره در ساختار حاکمیتی شرکت وجود داشته و به ورود تخصصی به حوزه مدیریت خدمات میدانی و به دنبال آن تولید و استقرار سامانه‌های مدیریت یکپارچه خدمات پشتیبانی دستگاه‌های کارتخوان شرکت به‌پرداخت ملت، مانیتورینگ دستگاه‌های خودپرداز و کیوسک‌های بانکی، توسعه راهکارهای نوین پرداخت و اجرای آن در جایگاه‌های سوخت کشور، تولید و پشتیبانی چندین سامانه تخصصی بانکی ازجمله سامانه بازرسی، وصول مطالبات، ارزیابی اموال و چندین سامانه دیگر انجامیده است. بدین‌ترتیب، این شرکت همواره با تکیه بر دانش تخصصی و تجارب ارزنده خود، بر ارتقای بهره‌وری سیستم‏‌های یكپارچه اطلاعاتی و نظام‌های ارتباطاتی متمرکز بوده است.

مهم‌ترین اقدامات و فعالیت‌های شرکت در یک سال گذشته چه بوده است؟

شرکت مهندسی سیستم یاس ارغوانی دامنه وسیع و متنوعی از تصمیمات، اقدامات و فعالیت‌ها را در یک سال گذشته در دستور کار خود داشته است که ازجمله مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به استقرار سامانه چرخه زیست دستگاه‌های کارتخوان و سایر ملزومات با هدف ایجاد شفافیت در کنترل دارایی‌ها و تعیین محل و طول عمر هر دستگاه اشاره کرد. همچنین واحد تعمیرات و تولید شرکت با هدف کاهش نیاز به واردات قطعات مصرفی، اقدام به طراحی و ساخت برخی از بردها و قطعات الکترونیکی مورد مصرف در ابزارهای پرداخت کرده است. علاوه بر این، در حوزه توسعه کسب‌وکار، فرصت‌های درآمدی خوبی در بازار برای شرکت شناسایی شده که به‌صورت جدی در دستور کار بخش های مختلف شرکت قرار گرفته و نتایج خوبی نیز در زمینه تولید کیوسک بانکی و بهبود قراردادهای جاری به همراه داشته است. از دیگر اقدامات مهم و ارزنده‌ای که در یک سال گذشته به‌طور مستمر و جدی دنبال شده، بهبود شاخص‌های سرمایه انسانی و تلاش برای افزایش سطح رضایتمندی شغلی کارکنان شرکت بوده است.

چه عواملی زمینه‌ساز پیوستن شرکت به مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان شد؟

همان‌طور که پیشتر نیز بیان شد، یکی از مهم‌ترین رویکردهای مدیریت این شرکت از ابتدای تاسیس تاکنون، تکیه بر مهارت‌ها و ظرفیت‌های داخلی بوده که موجب تولید سامانه‌های داخلی به‌منظور پیاده‌سازی بهینه فرآیندهای کسب‌وکاری مبتنی بر روش‌های علمی و اصولی شده است. بر همین اساس نیز این شرکت جهت مدیریت خدمات میدانی خود در حوزه پشتیبانی از پایانه‌های فروش شرکت ‌به‌پرداخت ملت، سامانه‌ای را تحت عنوان سیپا (سامانه یکپارچه پایانه‌های فروش) توسعه داده و پس از ارزیابی‌های انجام‌شده، این شرکت از سال 1398 به‌واسطه سامانه مدیریت خدمات میدانی خود به مجموعه شرکت‌های دانش‌بنیان پیوسته است.

چه محصولات و خدماتی را در نمایشگاه جانبی همایش بانکداری الکترونیک امسال معرفی یا رونمایی کرده‌اید؟

یکی از محصولات قابل ارائه ما، اپلیکیشن پرداخت «خاص‌منظوره» برای صنف طلافروشان است که بر روی پایانه‌های فروش شرکت به‌پرداخت پیاده‌سازی شده است. یکی دیگر از محصولاتی که ارائه می‌دهیم، «کیوسک بانکی» است که هم سخت‌افزار و هم نرم‌افزار آن در این شرکت طراحی و تولید شده است. سامانه‌های جامع «مانیتورینگ و مدیریت پرداخت سوخت» و «نظرسنجی» نیز از مجموعه سامانه‌هایی است که در این شرکت توسعه یافته و به نمایش درآمده است. همچنین محصول جامع «مدیریت چرخه زیست دستگاه کارتخوان و اموال» را ارائه می‌کنیم که مشتمل بر چندین بخش مجزاست که به‌صورت یکپارچه عمل می‌کنند.

اپلیکیشن پرداختدستگاههای کارتخوانسیپاشورای عالی انفورماتیكنمایشگاه بانکداری الکترونیکیاس ارغوانی
نظرات (0)
افزودن نظر