راه اندازی درگاه یکپارچه الکترونیک در آینده ای نزدیک

وزیر ارتباطات گفت: در آینده ای نزدیک شاهد درگاه یکپارچه الکترونیک خواهیم بود چراکه اگر بخواهیم پلت‌فرم های داخلی تقویت شوند، باید از طریق ظرفیت های موجود خدمات خود را ارتقاء دهیم.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، عیسی زارع‌پور امروز در مراسم افتتاح طرح‌های هوشمندسازی پلیس و اپلیکیشن پلیس من با اشاره به اینکه باید خدمات در حوزه‌های مختلف را به صورت یکپارچه به مردم ارائه دهیم. افزود: باید یک مرکز دیده‌بانی برای شناسایی ظرفیت‌های مهم فناوری‌های جدید راه اندازی شود چراکه با شناسایی دقیق این فناوری پلیس می‌تواند سوار بر این فناوری‌ها حافظ حقوق مردم باشد.
 
وی اضافه کرد: امروز فناوری اطلاعات زندگی مردم را زیر و رو کرده است چراکه زندگی بشر وابسته به آن است ازسوی دیگر شرایط کرونایی هم نشان داد که ابزارهای الکترونیکی به کمک زندگی مردم آمده و بسیار کارآمد است.

وزیر ارتباطات گفت: فضای مجازی نشان داد در حوزه آموزش و فرهنگ تاثیرات بسیار زیادی داشته و همه جهان و اکتشاف زندگی بشر به این حوزه گره خورده است. نظم بخشیدن و ساماندهی این فضا برای پیگیری حقوق مردم بسیار مهم است و پلیس به عنوان بازوی مقتدر حاکمیت باید در این فضا حضور داشته تا از حق مردم دفاع کند و برای تحقق این هدف پلیس باید به روز و مجهز به فناوری‌های روز باشد.

باید طعم شیرین فناوری در بخش دولتی را به مردم بچشانیم

زارع‌پور اضافه کرد: این فضا بسیار سیال است و رشد و تغییر تکنولوژی در این فضا بسیار بالاست پلیس در این فضا باید یک قدم از مردم جلوتر باشد تا بتوانند اقدامات خوبی داشته باشند، باید طعم شیرین فناوری در بخش دولتی را به مردم بچشانیم.

وی تاکید کرد: مردم در بخش غیر دولتی و خصوصی این خدمات را دریافت می‌کنند و انتظار دارند در بخش دولتی هم این خدمات را دریافت کنند و برای این منظور لازم است بخش فناوری اطلاعات در سازمان‌ها جدی گرفته شودخوشبختانه این اتفاق در پلیس افتاده است و لازم است تقویت شود تا در جهت افزایش رضایتمندی مردم اقداماتی انجام گردد.

زارع پور گفت: مردمی که به پلیس مراجعه می‌کنند در نهایت استیصال هستند و اگر در چنین شرایطی کار مردم با سرعت بیشتری نسبت به گذشته انجام شود قطعا دعای خیر این افراد باعث خیر و برکت در زندگی مردم می‌شود.

قدرت فناوری اطلاعات و هوشمندسازی این است که تمام بخش ها را یکپارچه کنیم

وی اضافه کرد: قدرت فناوری اطلاعات و هوشمندسازی این است که تمام بخش ها را یکپارچه کنیم نباید هر ارگانی برای خود یک اپلیکیشن داشته باشد، حتی اگر لازم باشد باید فرآیند بین‌سازمانی اصلاح شود یا لازم باشد یک جایگاه فرابخشی درباره این تغییر و تحولات تصمیم‌گیری کند.

وزیر ارتباطات اضافه کرد: در وزارت ارتباطات به دنبال این هستیم ظرفیتی ایجاد کنیم که تبادلات الکترونیک بین دستگاه‌ تسهیل و سرعت یابد براین اساس در حال تدوین زیرساختی جدید برای راهبری استقرار دولت هوشمند هستیم که یک نفر در کل دولت پاسخگو باشد.

زارع پور افزود: اکنون کسی پاسخگوی مستقیم نیست، چندین متولی دارد و سراغ هر کدام نیز بروید آن فرد گردن دیگری می‌اندازد که چرا اکنون وضع دولت الکترونیک باید بر اساس شاخصه‌های جهانی این چنین باشد، اکنون از لحاظ شاخص کمیت بین ۱۹۰ کشور رتبه ۸۹ و از لحاظ شاخص کیفیت خدمات رتبه ۱۳۰ را داریم و این شایسته نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیست با توجه به اینکه ظرفیت های بسیار خوبی در کشور وجود دارد.

وی تاکید کرد: با وجود جوانان نخبه باید جایگاه ما ارتقاء یابد و در برنامه‌های خود نیز قول داده ام در این چهار سال حداقل ۳۰ پله رتبه خود را در دولت هوشمند ارتقاء دهیم.

راه اندازی درگاه یکپارچه الکترونیک در آینده ای نزدیک

وزیر ارتباطات گفت: در آینده ای نزدیک شاهد درگاه یکپارچه الکترونیک خواهیم بود چراکه اگر بخواهیم پلت‌فرم های داخلی تقویت شوند که انصافا در این حوزه زیرساختهای خوبی نیز داریم، باید از طریق ظرفیت های خوب و موجود، خدمات خود را ارتقاء دهیم که در این رابطه نیز برنامه ویژه‌ای داریم.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ⁄  3  =  1