بانک‌ها ۷۳ همت سود بانکی پرداخت کردند؛ بیشترین سود را کدام بانک داد؟

طبق گزارش‌های کدال، 12 بانک در بهار امسال بیش از 73 همت بابت سپرده‌ها سود پرداخت کرده‌اند که بانک پاسارگاد با 15.2 همت سود پرداختی در صدر قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از اکوایران، طبق گزارش‌های کدال، 12 بانک در بهار امسال  بیش از 73 همت بابت سپرده‌ها سود پرداخت کرده‌اند.

از میان 29 بانک کشور تنها بانک‌های پاسارگاد، ملت، اقتصاد نوین، پست بانک ایران، صادرات، کارآفرین، سینا، دی، خاورمیانه، سامان، پارسیان و تجارت نسبت به انتشار گزارش عملکرد ماهانه خود اقدام کرده‌اند.

هزینه‌بر بودن سپرده‌های 3 ساله برای بانک پاسارگاد

بررسی گزارش عملکرد این بانک‌ها نشان می‌دهد، طی سه ماهه فروردین، اردیبهشت و خرداد امسال بیشترین سود پرداختی به سپرده‌های مشتریان به بانک پاسارگاد اختصاص دارد.

بانک پاسارگاد طی سه ماهه نخست امسال هزینه‌ای بیش از 15 هزار میلیارد تومان را بابت سپرده‌ها پرداخت کرده است. پاسارگاد یکی از 3 بانک نخستی است که طی دوره مورد اشاره بیشترین ورودی سپرده‌ها را در اختیار داشته است.

بر اساس آخرین آمارهای مربوط به پایان خرداد سال جاری، بانک پاسارگاد 491 همت سپرده در اختیار دارد.

بیشترین سود پرداختی بانک پاسارگاد بابت سپرده‌های بلندمدت سه ساله بوده، به طوری که قریب به 6.7 همت سود به این دسته از سپرده‌های بلندمدت طی سه ماهه نخست امسال پرداخته کرده است.

بعد از بانک پاسارگاد، بیشترین سود پرداختی مربوط به بانک‌های ملت و تجارت بوده است، به طوری که این بانک‌ها طی دوره مورد اشاره به ترتیب 14.5 و 11.5 هزار میلیارد تومان را بابت سپرده‌ها پرداخت کرده‌اند.

با وجود اینکه بانک تجارت یکی از بانک‌هایی است که میزان سود بالایی بابت سپرده‌ها در پرداخت کرده اما این بانک در بهار امسال با بیشترین خروج سپرده همراه بوده است.

همچنین کمتری سود پرداختی به سپرده‌ها در بهار امسال مربوط به پست بانک بوده، به طوری که این بانک حدود 473 میلیارد تومان بابت سپرده‌ها سود پرداخت کرده است.

طبق آخرین آمارها تا پایان خرداد امسال، پست بانک ایران معادل 69 هزار میلیارد تومان سپرده در اختیار دارد. میزان درآمدی که پست بانک ایران طی دوره مورد اشاره از وام‌های پرداختی به دست آورده بیش از سودی است که بابت سپرده‌ها پرداخت کرده است.

اولین نفر امتیاز دهید

دیدگاه شما چیست؟