گلایه مقام وزارت بهداشت از عملکرد بیمهها در پرداخت به مراکز درمانی
«سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت با گلایه از عملکرد بیمه ها در پرداخت به مراکز درمانی از بدهی ۱۳ هزار میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی به مراکز دولتی خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک به نقل از ایلنا، معاون درمان وزارت بهداشت با گلایه از عملکرد بیمه ها در پرداخت به مراکز درمانی از بدهی ۱۳ هزار میلیارد تومانی سازمان تامین اجتماعی به مراکز دولتی خبر داد و گفت: طبق قانون بیمهها اگر تاخیر داشته باشند باید معادل نرخ اوراق مشارکت جریمه پرداخت کنند. شما پیگیری کنید ببینید که چند تا از بیمهها تاکنون یک ریال جریمه پرداخت کرده اند.سعید کریمی درباره هشدار سازمان بازرسی کل کشور مبنی برعدم استفاده از بیمه توسط برخی از مراکز درمانی خصوصی و دولتی که چندی پیش از سوی این سازمان مطرح شده بود، گفت: این یک بحث دو طرفه است و مراکز طبق قانون بودجه موظف هستند که با بیمهها قرار داشته باشند. بیمهها نیز طبق چندین قانون از جمله ماده ۳۸ قانون الحاق دو، طبق ماده ۳۸ قانون پنجم توسعه، طبق قانون برنامه و بودجه همین سال ۱۴۰۲ موظف هستند که از دو هفته تا یک ماه پول مراکز درمانی را پرداخت کنند.
وی ادامه داد: از سال ۹۳ که این قوانین مصوب شده است تا به الان چند درصد از بیمهها به وظیفه قانونی خود عمل کرده؟ و ظرف دو هفته ۶۰ یا ۸۰ درصد از پول مراکز درمانی را که در قانون آمده است پرداخت کرده اند؟
معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه بیمهها به وظیفه خود عمل نمیکنند، گفت: این یک موضوع دو طرفه است بخش خصوصی وقتی با یک مرکزی قرارداد میبندد که آن مرکز پول را به موقع پرداخت نمیکند و با تاخیر پرداخت میکند آیا انگیزهای برای قرارداد مجدد میماند.
کریمی تصریح کرد: طبق قانون بیمهها اگر تاخیر داشته باشند باید معادل نرخ اوراق مشارکت جریمه پرداخت کنند. شما پیگیری کنید ببینید که چند تا از بیمهها تاکنون یک ریال جریمه پرداخت کرده اند.
وی تصریح کرد: الان بیمه تامین اجتماعی ۱۳ هزار میلیارد تومان به مراکز دولتی ما بدهکار است و نزدیک به یکسال از پرداختها عقب است، اما کدام جریمه درباره تامین اجتماعی انجام شده است. بخش خصوصی وقتی میبیند یک بیمه به بخش دولتی پول نمیدهد انگیزه اش در بخش خصوصی کم میشود.
معاون درمان وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: مراکز ما خدمات را به همه مردم ارائه میدهند اما بحث قرارداد با بیمهها است که براساس آیین نامه باید قرارداد با بیمه منعقد شود اما انتظار یک طرفه نباید داشته باشیم و انتظار باید دو طرفه باشد.