رونمایی از پروژه صدور سفته الکترونیک در بانک گردشگری/ اجرای آزمایشی سفته الکترونیک در اپلیکیشن توبانک

در حاشیه کنفرانس تحول دیجیتال، بانک و بیمه که با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس کل بانک مرکزی و چند تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی برگزار شد، پروژه صدور سفته الکترونیک بانک گردشگری که مجوز صدور خود را دریافت کرده، ارائه شد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک و نقل از روابط عمومی بانک گردشگری، پروژه سفته الکترونیک این بانک که در پنل “تعیین راهبردهای آینده نگرانه نظام بانک و بیمه در مواجهه با تحول دیجیتال” کنفرانس تحول دیجیتال، بانک و بیمه ارائه شد، به صورت 100 درصد آنلاین است و به زودی در اپلیکیشن Tobank ، به صورت آزمایشی عملیاتی و در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.
صدور سفته الکترونیک بانک گردشگری به صورت کاملا آنلاین است و 24 ساعته بدون نیاز به حضور در شعب بانک می‌توان تمام فرآیند‌های مربوط به سفته الکترونیک اعم از صدور، ضمانت، ظهرنویسی، استعلام و تسویه را به‌ صورت کاملاً آنلاین و بدون دخالت کاربر انجام داد.
خاطرنشان می گردد؛ اخیرا در آئینی با حضور نمایندگان وزارت اقتصاد و بانک مرکزی درحضور مدیرعامل بانک گردشگری، مجوز صدور سفته الکترونیک 100 درصد آنلاین در بانک گردشگری صادر شد.
خدمت جدید بانک گردشگری یعنی سفته‌ الکترونیک باعث سهولت استفاده از این ابزار مالی می‌شود و با استفاده از آن، تمام اشکالات و نواقصی که در رابطه با بکارگیری سفته‌ کاغذی وجود داشت، مرتفع می‌شود.
مسایل فنی مربوط به پروژه صدور سفته الکترونیک از طریق شرکت هلدینگ توسعه فناوری اطلاعات گردشگری ایران (TIT) و بازوی فنی پیاده سازی آن از طریق شرکت ایده‌پرداز دانش نوین آرشام انجام شده است.
متقاضیان و مشتریان می‌توانند با داشتن حساب در بانک گردشگری برای صدور سفته الکترونیک به صورت اشخاص حقیقی به حقیقی و اشخاص حقیقی به حقوقی اقدام کنند. عملیاتی شدن صدور سفته برای شرکت‌های حقوقی نیز در مرحله بعد قرار دارد.
این گزارش حاکیست: هلدینگ توسعه فناوری اطلاعات گردشگری ایران در نظر دارد در حوزه سفته تحول ایجاد کند. قرار است در آینده سرویس‌های جذاب بیشتری برای صاحبان کسب و کار، افراد و بانک های کشور از سوی بانک گردشگری به مرحله اجرا درآید.

چگونه سفته الکترونیک را تسویه کنیم؟

تسویه سفته الکترونیک کار نسبتا ساده‌ای می‌باشد. جهت انجام این کار وارد سامانه سفته الکترونیک شده، شناسه مخصوص سفته را وارد کرده و مبلغی را که می‌خواهید به گیرنده پرداخت کنید را ثبت می‌نمایید. گیرنده سفته نیز باید وارد سامانه صدور سفته الکترونیک شده و دریافت وجه را تایید نماید. اطلاعات ثبت شده در دیتابیس ثبت خواهد شد و نیاز نیست نگران آن باشید.

نحوه نوشتن سفته الکترونیک برای ضمانت کاری چگونه است؟

اگر قصد دارید جهت حسن انجام کار به کارفرمای خود سفته دهید حتما موارد زیر را رعایت نمایید:

  • حتما در روی سفته درج کنید که بابت حسن انجام کار صادر شده است.
  • به هیچ عنوان بر روی سفته تاریخ نزنید. چون سفته بابت ضمانت داده می شود، پس درج تاریخ وصول معنی ندارد.
  • اگر کارفرما از شما خواست کسی به عنوان ضامن پشت سفته را امضاء کند، حتما باید بنویسد به عنوان ضمانت پشت سفته را امضاء می کند.
  • حتما در قسمت نام گیرنده وجه نام شرکت را درج کنید نه نام مدیرعامل را.
  • اگر بین شما و کارفرما قرارداد مکتوبی وجود دارد، در متن قرارداد حتما شماره ی سفته ای که به کارفرما می دهید بنویسید.
  • در متن قرارداد هم اشاره کنید که سفته بابت حسن انجام کار داده شده است.
  • مبلغی که به صورت چاپی روی سفته نوشته شده، نشان دهنده ی حداکثر مبلغی است که می توان روی سفته نوشت. پس اگر مبلغ کمتری مد نظرتان است، هم در خود سفته، هم در قرارداد مبلغ را با حروف و عدد بنویسید.
  • حتما  یک نسخه کپی از سفته و قرارداد تهیه کنید و از کارفرما بخواهید آن را امضاء کند.
لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ⁄  3  =  3