طرح صیانتی وجود ندارد

وزیر ارتباطات:

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز چهارشنبه و در حاشیه نشست هیات دولت با تاکید بر اینکه بحث قفل کودک مطرح نیست، گفت: «یکی از گلایه‌هایی که خانواده‌ها بارها در جلسات مختلف به ما گفتند و بحق هم هست، درباره دسترسی به محتواهای ممنوع در جمهوری اسلامی و این است که دسترسی به آنها به آسانی صورت نگیرد. ما به کمک اپراتورهای ارتباطی امکانی را فعال کردیم که صرفا دسترسی به محتواهای مستهجن و غیراخلاقی یا خشونت بسیار شدید توسط خود پلتفرم‌‌های جست‌وجو فعال شود و بحث قفل کودک مطرح نیست.» عیسی زارع‌پور تاکید کرد: «هیچ محدودیتی در هیچ نوع جست‌وجوی دیگری ایجاد نشده است. در خیلی از کشورهای دیگر هم این امکان فعال شده است.»

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک ،این در حالی است که روز سه‌‌شنبه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به «ایلنا» گفت چیزی به نام اینترنت ملی نداریم و طرح صیانت وجود ندارد. زارع‌‌پور درباره آخرین وضعیت «طرح صیانت» ‌گفت: «یک عده بالاخره جوسازی می‌کنند و نان می‌‌خورند وگرنه چیزی به اسم «طرح صیانت» تصویب نشده است که بخواهد اجرایی شود.» او‌ درباره اقدامات وزارت ارتباطات پس از اتفاقات اخیر در حوزه زیرساخت‌‌های شبکه مخابراتی کشور و بحث‌هایی که پیرامون ارتقای امنیت این شبکه مطرح شده، گفت: «بحث‌هایی را به شکل جدی در حوزه ارتقای امنیت زیرساخت‌‌های ارتباطی کشور پیگیری می‌کنیم تا بتوانیم فضایی امن برای کسب‌‌وکارهای مردم فراهم کنیم. در روزهای اخیر یک کنفرانس داشتیم با عنوان «کنفرانس امنیت تاب‌‌آوری شبکه ملی اطلاعات» که در آن ظرفیت‌‌هایی  را که در کشور چه در حوزه سخت‌افزار و نرم‌‌افزار وجود داشت، بررسی کردیم. تمامی همفکری‌‌ها در این کنفرانس برای این بود که چه کارهایی صورت گیرد تا امنیت زیرساخت‌‌ ارتقا پیدا کند، زیرا زندگی مردم به این فضا وابسته شده است. اطلاعات شخصی، سازمانی و دولتی در این بستر تبادل می‌شود، پس حتما امنیت مقوله بسیار مهمی است و جزو اولویت‌های ما در وزارت ارتباطات است.»

زارع‌‌پور درباره آخرین وضعیت «اینترنت ملی» و «طرح صیانت» گفت: «چیزی به اسم اینترنت ملی نداریم. هنوز چیزی به نام طرح صیانت تصویب نشده و چیزی به این اسم نداریم. یک عده بالاخره جوسازی می‌کنند، بازی می‌کنند، نان می‌‌خورند وگرنه چیزی تصویب نشده است.»

وزیر ارتباطات همچنین در حاشیه جلسه هیات دولت در روز چهارشنبه، با یادآوری اینکه کار اصلی ساخت ماهواره خیام از پنج سال پیش شروع شده بود و نزدیک به یک سال بود که از آماده شدن آن می‌‌گذشت، تاکید کرد که مشکلات جدی برای پرتاب آن وجود داشت، اما در دولت سیزدهم با دیپلماسی فعال و در سایه روابط خوب بین ایران و روسیه توانستیم این ماهواره را با ماهواره‌‌بر بسیار مطمئن پرتاب کنیم. او در ادامه با اشاره به موضوع پرتاب ماهواره خیام به فضا با همکاری روسیه، تاکید کرد: در صنعت بومی فضایی و ساخت ماهواره‌ها و ایستگاه‌های زمینی و توسعه کاربردهای صنعت فضایی در زندگی مردم، در جاهایی خلأ داریم و نیاز به همراهی کشورهای صاحب‌نام در این زمینه داریم. در همین راستا روز سه‌‌شنبه ماهواره خیام که ماهواره سنجشی با دقت بالاست، از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان – که متعلق به روسیه و بزرگ‌ترین پایگاه فضایی فعال از دهه ۶۰ است- به فضا پرتاب شد و الان هم ماهانه با همین موشک که ماهواره خیام پرتاب شد، فضانورد به ایستگاه بین‌المللی می‌‌فرستند.» زارع‌‌پور گفت: «ماهواره خیام ۶۰۰ کیلو وزن داشته و کاربردهای متنوعی دارد؛ از بحث ارتقای بهره‌‌وری در کشاورزی و پایش محصولات کشاورزی گرفته تا مبارزه با جنگل‌‌خواری و زمین‌‌خواری و‌…»

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  −  1  =  9