افزایش درآمد بانک شهر با گسترش سطح فعالیت در حوزه بانکداری الکترونیک

معاون مالی بانک شهر گفت:انواع خدمات نوین ارزی (ازجمله خدمات اعتبارات اسنادی)، بانکداری الکترونیکی، خدمات مشاوره‌ای مالی و بانکی در حوزه بانکداری شرکتی و… بخشی از خدمات نوین بانک شهر است که با افزایش سطح فعالیت در بخش‌های ذکر شده ضمن تقلیل بهای تمام‌شده پول توانسته حاشیه سود مطلوبی را برای ذی‌نفعان خود فراهم آورد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک ،معاون مالی بانک شهر در همین رابطه با اشاره به تشریح جزئیات عملکرد مالی این بانک برای دوره ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰ گفت: این مهم نشان از تحولات مهم و بنیادین در بانک شهر و حرکت رو به جلو در مسیر درست بانکداری حرفه‌ای دارد. رسول خوش‌بین افزود: صورت‌های مالی حسابرسی‌نشده بانک شهر برای دوره ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۰در حالی با رشد چشمگیر درآمدهای عملیاتی و افزایش سودآوری منتشر شد که نشان می‌دهد بانک شهر برخلاف چند سال اخیر از محدوده زیان خارج شده و طی این بازه زمانی توانسته از نظر سودآوری جزو بانک‌های برتر قرار گیرد. وی در ادامه از تحقق سود به ازای هر سهم ۱.۲۳۰ ریال خبر داد و تاکید کرد: بخش عمده‌ای از آن حاصل از درآمد عملیاتی بوده که تکرارپذیر است. از دلایل شاخص این امر می‌توان به کاهش تراز منفی خالص در‌آمد تسهیلات و رشد چهاربرابری سایر درآمدهای عملیاتی به ویژه درآمدهای کارمزدی در حوزه ارزی و ریالی اشاره کرد. به این صورت که خالص درآمد کارمزد بانک شهر در سال گذشته با جهشی ۳۰۳ درصدی به میزان ۱۸ هزار و ۷۶۱ میلیارد ریال شده است.خوش‌بین تصریح کرد: در شیوه سنتی بانکداری بخش اعظم درآمد بانک‌ها؛ از محل پرداخت تسهیلات به افراد تحقق پیدا می‌کند، اما سیستم کسب درآمد در بانک‌های پیشرفته در حال تغییر و دگرگونی است، به‌نحوی که سهم کسب درآمد از محل ارائه خدمات آنها به‌طور مرتب در حال افزایش است. معاون مالی بانک شهر گفت: در همین راستا ارائه انواع خدمات نوین ارزی (ازجمله خدمات اعتبارات اسنادی)، بانکداری الکترونیکی، خدمات مشاوره‌ای مالی و بانکی در حوزه بانکداری شرکتی و… بخشی از خدمات نوین بانک شهر است که با افزایش سطح فعالیت در بخش‌های ذکر شده ضمن تقلیل بهای تمام‌شده پول توانسته حاشیه سود مطلوبی را برای ذی‌نفعان خود فراهم آورد. وی عنوان کرد: واکاوی و بررسی اطلاعات منتشر شده در سایت کدال در مورد عملکرد بانک‌هایی که اطلاعات مالی خود را در این پایگاه اطلاع‌رسانی بورسی منتشر می‌کنند، نشان می‌دهد بانک شهر در اکثر شاخص‌های عملکردی جزو چهار بانک برتر شبکه بانکی قرار گرفته است و هم اکنون بانک شهر یکی از بهترین دوران عملکردی خود را حوزه کسب درآمد ارائه خدمات سپری می‌کند، به نحوی که در حال حاضر بانک شهر از نظر رشد خالص درآمدهای کارمزدی، شگفتی‌ساز بانک‌های مورد بررسی در سامانه کدال طی بازه زمانی عنوان‌شده بوده است. وی خاطرنشان کرد: با استناد به نظر حسابرس مستقل بر صورت‌های مالی سال‌های اخیر اقدامات موثری برای اصلاح ساختار مالی بانک صورت گرفته و در حال حاضر نظم و انضباط قابل قبولی در بانک شهر حکمفرماست. معاون مالی بانک شهر در پایان تصریح کرد: با حمایت‌های مدیرعامل، هیات مدیره و تمامی ‌ارکان بانک شهر در حال فعالیت برای احقاق حقوق تمام ذی‌نفعان خود بوده، در همین راستا قطعا روند رو به رشد بانک شهر در سال‌جاری با مطلوبیت بهتری ادامه می‌یابد.

سود خالص بانک شهر در سال ۱۴۰۰ به رقم ۱۹ هزار و ۱۶۰ میلیارد و ۱۴۳ میلیون ریال رسید، این در حالی است که این بانک در سال ۱۳۹۹ با زیان ۵۵ هزار و ۲۱۵ میلیارد و ۴۸۸ میلیون ریالی مواجه شده بود. به این ترتیب بانک شهر به ازای هر سهم ۱۲۳۰ ریال سود شناسایی کرده در حالی که این بانک در سال ۹۹ به ازای هر سهم ۳۵۴۶ ریال زیان شناسایی و اعلام کرده بود.

همچنین بانک شهر در سالی که گذشت بیش از  ۱۵۲ هزار و ۱۴ میلیارد و ۹۱ میلیون ریال درآمد از محل تسهیلات و سپرده‌گذاری‌ها به دست آورده بود که نسبت به سال قبل آن رشد بانک ۴۰ درصد بوده است. در مقابل هزینه سود سپرده بانک شهر در سال ۱۴۰۰ رشدی ۱۹ درصدی را نسبت به سال ۹۹ تجربه کرده و به رقم ۱۶۰ هزار و ۸۵۴ میلیارد و ۶۲۱ میلیون ریال رسیده است. به این ترتیب خالص درآمد تسهیلات و سپرده‌گذاری بانک یادشده در سال گذشته به منفی ۸ هزار و ۸۴۰ میلیارد و ۵۳۰ میلیون ریال رسیده و روند کاهش تراز عملیات بانکی نشان از کاهش هزینه تمام شده پول دارد.

نکته مهم اینکه خالص درآمد کارمزد بانک شهر در سال گذشته با جهشی ۳۰۳ درصدی مواجه شده و این بانک موفق به کسب درآمد به میزان ۱۸ هزار و ۷۶۱ میلیارد و ۶۶۵ میلیون ریال شده‌، افزون بر اینکه خالص سود ناشی از سرمایه‌گذاری‌ها رشدی ۸۴ درصدی داشته و به رقم ۴ هزار و ۶۷۷ میلیارد و ۷۴۴ میلیون ریال رسیده است. خبر مهم دیگر اینکه درآمد عملیاتی بانک شهر در سال ۹۹ منفی ۲۰ هزار و ۱۰۱ میلیارد و ۴۰۷ میلیون ریال بوده اما در سال گذشته بانک موفق به کسب درآمد عملیاتی به میزان ۱۷ هزار و ۸۴۰ میلیارد و ۲۰۹ میلیون ریال شده است. عملکرد هیات‌مدیره بانک شهر در سال گذشته نشان از کاهش ۸ درصدی زیان انباشته دارد، به گونه‌ای که این بانک در سال ۱۴۰۰ زیان انباشته ۲۲۳ هزار و ۶۱۶ میلیارد و ۳۶ میلیون ریال را به ثبت رسانده و بانک ماموریت دارد تا این زیان انباشته را به سود تبدیل و میزان سودآوری را با افزایش سرمایه تقویت کند.

منبع: بانک شهر

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

28  ⁄  14  =