تهدیدات امنیتی، مانع همه‌گیر شدن بانکداری آنلاین/ یک سوم کاربران ضمن انجام عملیات بانکی احساس ناامنی می کنند

تحقیقات نشان می دهد :

با وجود رواج استفاده از اپلیکیشن های بانکداری همراه، «تهدیدات امنیتی» به عنوان یک عامل بازدارنده، جلوی رشد سریع تر این نوع بانکداری را گرفته است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،به نقل از شرکت ملی انفورماتیک تحقیقات مشترک کاسپرسکی و مرکز امنیتی B2B International نشان می دهد که یک سوم کاربران تبلت ها و تلفن های همراه هوشمند، به هنگام انجام عملیات بانکی در فضای وب احساس ناامنی می کنند.

 

به گزارش  پایگاه خبری News24، فقط 22 درصد تبلت دارها و 27 درصد کاربران اسمارت فون ها بدون ترس و نگرانی، به وارد کردن اطلاعات بانکی و محرمانه خود در فضای آنلاین مبادرت می ورزند.

 

تلفن های هوشمند به دلیل محبوبیت بسیار بالا، در حال درنوردیدن بازار هستند و به همین دلیل شرکت های سازنده و نهادهای مسئول باید امنیت این دستگاه ها را در حد قابل قبولی تامین و تقویت کنند تا کاربران با اطمینان و اعتماد به نفس کامل بتوانند از آنها در راستای اهداف بانکی خود استفاده نمایند.

 

از سوی دیگر طبق آماری که شرکت روسی کاسپرسکی به دست داده است، در سال 2012 بیش از 35 هزار بدافزار آندرویدی شناسایی شده که این رقم تا ژوئن سال 2013 به 47 هزار مورد افزایش یافته است.

 

آندروید محبوب ترین سیستم عامل تلفن همراه است.

 

هر چند از هر 10 مشتری بانک ها، یک نفر از اپلیکیشن های تحت وب استفاده می کند و این تعداد به سرعت در حال افزایش است، ولی 13 درصد کاربران دستگاه های هوشمند گفته اند به دلیل ترس از تهدیدات امنیتی، از تبلت یا گوشی هوشمند خود در بانکداری آنلاین استفاده نمی کنند.

 

البته مشکل دیگری که در این مورد ممکن است رخ دهد آن است که بانک ها اگر چه با اتخاذ تدابیری قادرند امنیت سایت ها و سرویس های خود را ارتقاء دهند ولی مدیران بانک ها بر نوع اپلیکیشن هایی که بر گوشی های مشتریان شان استفاده می شود، هیچ کنترل و نظارتی ندارند.

 

در مجموع به نظر می رسد تامین امنیت بانکداری در بستر وب، کاری پیچیده و چندوجهی است و به تحقیقات فراوان و برنامه ریزی های گسترده ای نیاز دارد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  −  3  =  1