نحوه اعطای جایزه ملی مدیریت ریسک به شرکت‌های برتر بیمه

مدیرعامل انجمن حرفه‌ای صنعت بیمه، از طراحی جایزه مدیریت ریسک براساس استاندارد ایزو 31000 در صنعت بیمه خبر داد و گفت: به منظور ارتقا و توانمند‌سازی شرکت‌های بیمه، طرح اعطای جایزه مدیریت ریسک در سطح ملی اجرا می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک،مسعود حجاریان در دومین اجلاس سالانه این انجمن با موضوع «فضای کسب و کار در بیمه» از تدوین سطوح تشخیص صلاحیت حرفه‌ای خبر داد و اظهارداشت: با مطالعه الگوهای مختلف سنجش صلاحیت حرفه­ای در داخل و خارج از کشور، پنج سطح مقدماتی، عمومی، تخصصی ( بیمه­پذیری، مدیریت بیمه و مدیریت خسارت و ریسک)، حرفه­ای و حرفه­ای پیشرفته برای تشخیص صلاحیت حرفه­ای پیش­بینی شده است. و سطح بندی افراد در صنعت بیمه با شرکت در آزمون‌های طراحی شده در هر سطح انجام می‌شود.

وی افزود: اولین آزمون صلاحیت سطح مقدماتی را در تاریخ 29 آذرماه 1392 برگزار شد و در این آزمون 79 نفر حائز امتیاز جهت دریافت گواهینامه صلاحیت حرفه­ای شدند و در پایان فروردین ماه سال جاری نیز دومین آزمون آن برگزار می شود.

حجاریان با بیان اینکه جلسات مستمری در انجمن حرفه ای صنعت بیمه برای بررسی آیین نامه ها و قوانین برگزار شده است، گفت: پیشنهادات انجمن درباره آیین نامه ها و قوانین صنعت بیمه، به بیمه مرکزی ارسال می شود.

حجاریان یکی از وظایف انجمن را تهیه محتوای آموزشی برای سطوح مختلف نظام صلاحیت حرفه ای  دانست و بیان کرد: به دنبال این هستیم که برای تمام سطوح، محتوای آموزشی و کتابهای لازم را با استفاده از توانمندی‌های داخلی و ظرفیت های خارجی تهیه کنیم.

وی افزود: انجمن به منظور بهره­گیری از توان حرفه­ای و علمی خبرگان صنعت بیمه، کارگاه­های آموزشی در موضوعات مختلف بیمه­ای و در سطوح مقدماتی و پیشرفته، طراحی کرده و تاکنون در 7 سطح این کارگاه ها برگزار شده است.

*طرح اعطای جایزه ملی مدیریت ریسک

حجاریان از طراحی جایزه مدیریت ریسک در صنعت بیمه خبر داد و گفت: به منظور گسترش فرهنگ بیمه و ارتقای توانمندی شرکت‌ها و سازمان‌های بیمه گذار، طرح اعطای جایزه مدیریت ریسک در سطح ملی اجرا می‌شود.

جایزه مدیریت ریسک، سالانه در طی اجلاسی که توسط انجمن حرفه ای صنعت بیمه برگزار می کند به مدیران عامل شرکت های بیمه اعطا می شود و شرکت ها در این حوزه، درجه بندی می شوند.

*تهیه نظام نامه بر اساس استاندارد ایزو 31000

وی افزود: جایزه ملی مدیریت ریسک با بهره­گیری از مدل ایزو 31000 اجرا می شود و  این مدل چارچوبی جامع مبتنی بر مجموعه‌ای از توانمندسازی‌ها، چارچوب، نتایج و پایش، بازنگری و بهبود مستمر در حوزه مدیریت ریسک سازمان است که به مدیران کمک می کند با ارزیابی مستمر ریسک­ها و پیاده­سازی فرآیندهای مدیریت ریسک، موانع و فرصت­های مرتبط با اهداف سازمانی را شناسایی و برای بهبود آنها برنامه ریزی نمایند.

همچنین حجاریان از طرح ترجمه شبکه‌ای متون معتبر بیمه‌ای با استفاده از توانمندی انجمن خبر داد و افزود: بر این اساس ایجاد یک دانشنامه معتبر بیمه ای به منظور افزایش دقت در ترجمه متون انگلیسی و تطابق واژه ها و مفاهیم در حوزه بیمه در دستور کار قرار گرفته است.

در پایان مدیر عامل انجمن حرفه‌ای صنعت بیمه، توجه به منابع انسانی شرکت های بیمه را ضروری دانست و از تشکیل شورای منابع انسانی انجمن حرفه ای به منظور افزایش انگیزه ، جذب و نگهداری کارکنان صنعت بیمه و نظام ارتقا خبر داد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

  ×  8  =  80