واکنش مهنازافشار و دیگر هنرمندان به حادثه اسیدپاشی اصفهان

فاجعه، فاجعه‌اى دردناک و تاسف آور دلیلش هرچه باشد اسید پاشیدن یک رفتار غیرانسانى و نفرت برانگیز است. کسانى که مشغول اسیدپاشى به زنان هستید اى کاش فقط یک لحظه تصور مى‌کردید که عزیزانتان یکى از قربانیان اسیدپاشى بودند! آیا مى‌توانید حتى چنین چیزى را تصور کنید؟

as111

آزاده نامداری که این روزها حواشی گوناگونی پیرامونش بوجود آمده ترجیح داده از ان فاصله بگیرد و با اشتراک گذاشتن عکسی از یکی از دختران قربانی اسیدپاشی، آیه ای از قرآن را نوشت:
ای رسول اگر ما آیات این قرآن رابر کوه نازل میکردیم،،مشاهده میکردی که کوه ازترس خدا خاشع،ذلیل،ومتلاشی میشد،،واین مثال را درقرآن برای مردمی بیان میکنیم،باشد که اهل یقین وفکرت باشند،……

درخواست از رئیس جمهور برای برخوررد و پیگیری:
در این بین برخی از هنرمندان نیز روی سخن شان با روحانی بود و با اشتراک گذاری عکس روحانی از او می خواستند تا نسبت به این مساله واکنش نشان دهد.
در همین رابطه هانیه توسلی نوشت:
خیلى چیزها بهتر شده در یک سال گذشته.خوشحالم که به ایشان رأى دادم.به هر حال اعتمادى وجود دارد نسبت به این دولت که در چند سال قبل نبود.اما خیلى چیزها هم نادیده گرفته مى شود و خیلى چیزها هنوز حل نشده باقى مانده است.ما با امید به این تدبیر رأى دادیم.کاش ایشان در مورد این ماجراى وحشتناک و غیر قابل توجیه و غیر انسانى که در اصفهان پیش آمده است اظهار نظر مى کردند.ماجراى اسید پاشى به صورت زنان مسأله ى کم اهمیتى نیست.من منتظر نظر صریح ایشان هستم

امیر جعفری:
منتظر عملیم نه فقط حرف.. روحانی منتظریم

آشا محرابی:
سلام تصمیم گرفته بودم که دیگر به علت توهین ها پست نذارم و سکوت کنم، اما نتوانستم.آخر چگونه سکوت کنم وقتی چند حیوان زیبایی صورت خواهرانم را نابود میکنند؟ به عنوان یک انسان و یک ایرانی سکوت در مقابل این جنایت را برای خودم حرام میدانم. آخر چگونه سکوت کنم وقتی به زن بودنم توسط چند موجود کثیف توهین میشه؟ سکوت کنم تو روزایی که صورت خواهرانم را اسید میسوزاند؟ هرگز…آشا در مقابل این جنایت ها فریاد میزند… منه، آشا محرابی، به عنوان یک ایرانی هر کمکی که از دستم بر بیاد انجام می دهم و به زودی تمام هزینه های درمان این خواهرانم را در صورت کسب اجازه بر عهده خواهم گرفت. در زمینه فعالیت هنری و کار هم در شاخه های فعالیت ام؛ بازیگری، کارگردانی، گویندگی، نویسندگی، دوبله و یا هر فعالیت دیگه ای حاظر به همکاری با دوستان هنرمند هستم. و اما یک خواهش؛ جناب آقای دکتر حسن روحانی، رییس جمهور میهنم، ریاست جمهوری جمهوری اسلامی ایران، از شما عاجزانه خواهش میکنم به جنایت این جنایت کاران هر چه زودتر رسیدگی کنید و این انسان های پست را به سزای عملشان برسانید.لطفا امنیت را به دل ما بانوان ایران زمین بازگردانید.

 اما در این بین برخی واکنش ها متفاوت بود از جمله واکنش رامبدجوان که البته متنی را از صفحه دیگری در پروفایلش به اشتراک گذاشته بود:

رامید جوان:
سلام به همتون. ممنونم که تا این حد همراه موضوعات تلخ و شیرین مملکتمون هستین که اگه من از دید شما سکوت کرده باشم هم بهم اعتراض مى کنین و هم متلک مى اندازین که البته خیلى کار زشتیه. نظر من اینه: وقتى ما با هم راجع به آب حرف مى زنیم یا چیزى که اگه کنار هم بایستیم مى تونیم کمى هم که شده تغییرش بدیم، این عمل جمعى ما در فضاهاى مجازى اهمیت واقعى پیدا مى کنه.ولى من در برابر این اتفاقهاى اخیر دارم فکر مى کنم که چرا و چطور داره شکل مى گیره و به نظرم مى آد که جمله ى "من این جنایات رو محکوم مى کنم" یا نوشتن یه شعر پر سوز و گداز چه اهمیتى داره.؟! غیر از اینکه به همتون نشون بدم که ببینین من چقدر انسان دوست و مهربونم!! در حالى نمایش انسان دوستى من یا هر چهره ى دیگه اى در این فضاهاى مجازى چه تاثیرى در زندگى دخترکان جوانى داره که امید و آینده و زندگیشون رو در یک لحظه از دست دادن. من هم مثل شما از این اتفاقهاى کثیف و غیر انسانى متنفرم ولى حواسمون باشه که این ابرازها مارو عادت مى ده که فقط همین جا توى این فضاهاى مجازى زندگى کنیم و پا بیرون از خونه هامون نذاریم. تذکر مهم: بچه ها حیوونا به غیر از نیازهاشون دست به خشونت که البته ابزارشونه،نمى زنن. پس هى نگین این حیوان صفتها و …… مخلص و دوستتون دارم. اگه پیشنهاد کاربردى دارین منو هم در جریان بذارین. . .

برخی چهره های رسانه ای سیاسی نیز در این مورد واکنش نشان دادند از جمله نعیمه اشراقی نوه امام و وحید یامین پور مجری اصولگرای صداوسیما.

نعیمه اشراقی که روز گذشته عکسی از خود به همراه آمنه بهرامی (یکی از قربانیان اسیدپاشی در سالهای دور) منتشر کرد و امروز نیز در واکنش نوشت:
جهل و تعصب انقدر قدرتمند است که می تواند جنگ را صلح و بردگی را عین ازادی جلوه دهد.

دیدگاه متفاوت وحید یامین پور:

درباره ی #اسید_پاشی اوایل دوران اصلاحات حامیان افراطی دولت نیاز به بحرانی داشتند تا هم برای شعارهایشان پشتوانه ای بسازند و هم خود را در موضع وکیل مدافع مردم مستقر کنند. لذا قتلهای زنجیره ای را در سال 77 یکسال پس از استقرار دولت اصلاحات راه انداختند. مصطفی پورمحمدی وزیر فعلی دادگستری و معاون اسبق وزارت اطلاعات در اینباره می گوید: "داستان قتل های زنجیره ای جزء پروپاگاندهای جریان چپ در کشور است. این جریان وقتی می خواست کسی را بکوبد باید یک بهانه و اتهامی برایش مطرح می کرد. یک عده را میگفت تندور، یک عده را چماقدار … افرادی که مسوول مستقیم قتلها بودند مشهور ترین نیروهای چپ وزارت اطلاعات بودند." ماجرای اسیدپاشی اخیر دقیقا یکسال پس از استقرار دولت اعتدال بسیار شبیه ماجرای قتل های زنجیره ای ست. اکنون هم حامیان افراطی دولت از این پرونده حداکثر بهره برداری را می کنند. متاسفم که چهره ی نجیب دختران سرزمینم قربانی سیاست بازی های کثیف شده است

هنرمندان دیگری از جمله: تهمینه میلانی، نیوشا ضیغمی، هادی کاظمی، حامدکمیلی، علیرام نورایی، زیبا بروفه، رضا صادقی، زانیار خسروی، صابر ابر و.. نیز به این حادثه واکنش نشان دادند.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

1  +  1  =