بانکداری ترکیبی بجای بانکداری مجازی /احمدی وقتش را به دیگران داد/ ۱۰میلیارد تراکنش در ۱۰ ماه

همایش هم‌افزایی دانشگاه‌ها و بانک‌ها در توسعه بانکداری مجازی برگزار شد:

همایش هم‌افزایی دانشگاه‌ها و بانک‌ها در توسعه بانکداری مجازی در بانک مرکزی به اندازه غربت دانشگاه از صنعت غریبانه و بدون نماینده ای از نهاد بانکداری الکترونیک بانک مرکزی برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک همایش هم‌افزایی دانشگاه‌ها و بانک‌ها در توسعه بانکداری مجازی در بانک مرکزی به اندازه غربت دانشگاه از صنعت غریبانه برگزار شد تا آنجا که محمود احمدی به عنوان نماینده ای از نهاد بانکداری الکترونیک بانک مرکزی در حالی که نامش به عنوان یکی از سخنرانان افتتاحیه درج شده بود اما ترجیح را بر آن دید که زمان را به دیگر سخنرانان مراسم اهدا کند و  تنها به نیوش گفته های اساتید دانشگاهی بسنده کند.

آنچه تاکنون تحت عنوان بانکداری مجازی در بانک‌های کشور پیاده شده در واقع نوعی بانکداری ترکیبی استطبق برنامه سخنرانان مراسم افتتاحیه را به ترتیب دکتر مهدی رضوی، رئیس موسسه عالی بانکداری، محمود احمدی دبیر کل بانک مرکزی دکتر علی خاکی صدیق رئیس دانشگاه خواجه نصیر و دکتر بیژن وثوق وحدت عضو هیات علمی دانشگاه شریف تشکیل می دادند. اما در این مراسم احمدی ترجیح داد که سخن نگوید و فرصت را به دیگر سخنرانان بدهد.

همایشی با اهدافی مبهم

همایش هم‌افزایی دانشگاه‌ها و بانک‌ها در توسعه بانکداری مجازی  اگر چه  با تأكيد بر توسعه بانكداري مجازي برگزار شد و به دنبال ارائه راهكارهاي اجرايي و تبيين الگوهاي مناسب براي تعامل و ارتباط  هرچه بيشتر صنعت بانكداري با نهادهاي علمي و پژوهشي به منظور استفاده از فناوري‌هاي نوين و ايجاد زير ساختهاي لازم براي پياده سازي و توسعه بانكداري مجازي بود اما در عمل به دلیل همان فاصله معنادار بخش های دانشگاهی و اجرایی سخنان و الگوهایی غیر کاربردی مطرح شد.

معرفی همایش

 

،مهدی رضوی رییس موسسه عالی بانکداری در معرفی همایش هم‌افزایی دانشگاه‌ها و بانک‌ها در توسعه بانکداری مجازی در بانک مرکزی با بیان این‌که از زمان رسمی‌شدن بانکداری الکترونیک تاکنون زیرساخت‌های بانکداری الکترونیک به خوبی فراهم شده و تغییرات قابل توجهی در برخی ابزار‌های نوین بانکی محقق شده است، گفت: این در حالی است که تعداد تراکنش‌های بانکی طی سال 1392 بالغ بر 10 میلیارد بوده که این رقم برای 10 ماهه امسال نیز با رشد 33 درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل ثبت شده است.

وی با بیان این‌که متوسط تراکنش‌های روزانه در 10 ماهه امسال بالغ بر 35.7 میلیون در روز بوده است، عنوان کرد: اگر تراکنش‌های مربوط به پرداخت یارانه نقدی با ضریب 2.7 به آن اضافه شود تراکنش‌های روزانه بیش از 90 میلیون خواهد بود.

رییس موسسه عالی بانکداری همچنین به آمار دیگری از شبکه بانکی اشاره داشت و افزود: تعداد کارت‌های صادره نظام بانکی تا پایان آبان‌ماه سال جاری به 290 میلیون و تعداد خودپرداز شبکه بانکی به حدود 37 هزار عدد رسیده است.

رضوی همچنین با اشاره به این‌که با وجود فراهم‌شدن مقدمات لازم برای ایجاد بانکداری مجازی، اما این اقدامات کافی نبوده است، یادآور شد: آنچه تاکنون تحت عنوان بانکداری مجازی در بانک‌های کشور پیاده شده در واقع نوعی بانکداری ترکیبی است به‌طوری که برخی فعالیت‌ها، خدمات و محصولات بانکی در شعب و برخی دیگر به صورت مجازی انجام می‌شود که این عمل با بانکداری مجازی به صورت کامل و یکپارچه متفاوت است.

رییس موسسه عالی بانکداری ادامه داد: در حالی که بانک‌های کشور‌های پیشرفته صنعتی به موازات توسعه فعالیت‌های مجازی تعداد شعبات خود را به میزان قابل توجهی کاهش داده‌اند، اما در کشور ما توسعه فعالیت‌های الکترونیکی و مجازی با افزایش تعداد شعب همراه بوده است که این چندان خوشایند نیست.

در همین حالی دکتر بیژن وثوق وحدت عضو هیات علمی دانشگاه شریف به ارائه مدلی پیشنهادی با عنوان آژانس نوآوری در دانشگاه پرداخت و با تشریح برخی مدلهایی از برخی دانشگاه ها را توضیح داد.

 

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

3  +  5  =