انتصاب اولین زن به عنوان مدیرکل ارتباطات در یزد/افزایش تعداد زنان مدیر در وزارت ارتباطات
مشاور وزیر ارتباطات در امور زنان خبر داد
مشاور وزیر ارتباطات در امور زنان و خانواده درخصوص جزییات انتخاب زنان در وزارت ارتباطات توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سودابه رادفر مشاور وزیر ارتباطات در امور زنان و خانواده با حضور با بیان اینکه اخیرا معاونت توسعه و پشتیبانی وزارت ارتباطات در بخشنامهای به تمام سازمانها و شرکتهای تابعه اعلام کرد که از این پس مشاوران امور زنان کلیه سازمانها و شرکتهای تابعه این وزارتخانه باید در کمیته انتصابات به عنوان عضو مدعو شرکت کنند، گفت: این زنان پس از عضویت در کمیته انتصابات نسبت به شناسایی زنان موفق، بررسی رزومه و همچنین انتخاب این زنان به عنوان مدیران کل نظارت دارند.
وی با بیان اینکه امیدواریم تعداد زنان مدیر در وزارت ارتباطات افزایش یابد، تصریح کرد: با این حال در حال حاضر 5 زن به عنوان مدیر در وزارت ارتباطات مشغول فعالیت هستند.
مشاور وزیر ارتباطات در امور زنان و خانواده همچنین از انتصاب یک زن به عنوان مدیرکل وزارت ارتباطات در استان یزد خبر داد و گفت: خانم فداکار اولین زنی است که در استان یزد به عنوان مدیرکل منصوب شده است که متولد سال 57 است و دارای سالها سابقه اجرایی در وزارت ارتباطات است که این زن علاوه بر زن بودن، در راستای جوانگرایی نیز انتخاب شده است.
ایسنا
لینک کوتاهلینک کپی شد!