کارتهای مغناطیسی باز هم زمینه کلاهبرداری را فراهم کرد
این فرد به وسیله نصب اسکیمر بر روی دستگاه پوز اقدام به کپی کردن اطلاعات کارت های اعتباری مشتریان کرده و پس از جمع آوری آنها از استان متواری شده بود
وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد که تمام مالباختگان در یک روز از مغازه لوازم آرایشی و بهداشتی اقدام به خرید کردند. این فرد به وسیله نصب اسکیمر بر روی دستگاه پوز اقدام به کپی کردن اطلاعات کارت های اعتباری مشتریان کرده و پس از جمع آوری آنها از استان متواری شده بود که پیگیری های ویژه برای شناسایی متهم انجام شد.
متهم پس از ۱۲ برداشت غیر مجاز از حساب مشتریان در یکی از استان های شمالی کشور شناسایی شد که بلافاصله ماموران این پلیس به محل مورد نظر اعزام و متهم را در حالی که مشغول برداشت از حساب یکی از مشتریان در یک صرافی بود دستگیر کردند.
رئیس پلیس فتای استان با بیان اینکه متهم توانسته بود مبلغ ۷۰۰ میلیون تومان از حساب مشتریان خود برداشت کند گفت: با دستگیری وی تمام حساب های او مسدود و وجوه مسروقه به حساب مالباختگان بازگردانده شد.
سرهنگ مرتضوی با بیان اینکه متاسفانه کارت های عابربانک از امنیت پائینی برخوردارند گفت: لازم است که بانک ها نسبت به بالا بردن امنیت این کارت ها اقدام کنند.
وی وجود رمزهای یک بار مصرف و عدم امکان رمز و کد گذاری روی اطلاعات کارت های اعتباری را آسیب پذیری این نوع کارت ها عنوان کرد و اظهار داشت: اسکیمر، یک نوع دستگاهی است که علی رغم استفاده های مفید می تواند اطلاعات کارت های اعتباری را کپی کرده و فردی که اقدام به این کار می کند به راحتی از حساب کارت کپی شده برداشت کند.
این مسئول عنوان داشت: به منظور پیشگیری از بروز این گونه سرقت ها به شهروندان توصیه می کنیم که حتماً خودشان نسبت به کشیدن کارت عابر بانک خود در مغازه ها اقدام کنند و یا مراقب باشند که عملیات بانکی در حضور آنان انجام شود.
وی با بیان اینکه مشتریان حق دارند که خودشان نسبت به کشیدن کارت عابربانک در دستگاه پوز مغازه اقدام کنند گفت: البته مغازه دار نیز حق دارد که عملیات بانکی را ملاحظه کرده و این موضوع یک فعالیت متقابل است که می تواند از بروز هرگونه سرقت و کلاهبرداری چه به ضرر مشتری و چه صاحب مغازه جلوگیری کند.
پلیس فتا