کاهش هزینه های عملیاتی بانکها با جایگزینی ATMها با CRSها!

اولین ATM در شبکه بانکی کشور در سال 1371 توسط شرکت ایران_ارقام بعنوان اولین شرکت فعال در حوزه تجهیزات بانکی و نصب شد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سالهای طولانی از ورود ATM  به کشور و فراگیر شدن آن در کل کشور می گذرد. با ورود دستگاه ATM کم کم مردم با واژه ای به نام بانکداری الکترونیک آشنا شدند و به دلیل مزایای فراوان ابزارهای بانکداری الکترونیک مشتریان بیشتر به سمت استفاده از ابزارهای بانکداری الکترونیک مثل ATM  گرایش پیدا کردند و بانک ها هم هر روز بیشتر به سمت تجهیز و استفاده از این ابزارها ترغیب شدند. هر چند در سالهای بعد بسیاری از کارشناسان دستگاه ATM  را همراستا با اهداف بانکداری الکترونیک نمی دانستند و این دستگاه را به دلیل اینکه پول نقد را در جامعه بیشتر تزریق می کرد در مقابل اهداف بانکداری الکترونیک می دانستند. اما بهرحال نمی توان از خدمات بزرگ این دستگاه به بانک و مشتریان به راحتی عبور کرد.خدماتی مثل از بین بردن صف های عجیب و غریب داخل شعب بانک در سالهای نه چندان دور برای اموری مثل انتقال پول، پرداخت قبض ، دریافت پول و تمام خدماتی که تا آن سالها حتماً باید از طریق مراجعه به شعب صورت می گرفت.

حالا از ورود اولین دستگاه ATM  به کشور بعد از انقلاب بیش از 25 سال می گذرد و این روزها نظام بانکی با مشکلات زیادی مثل مطالبات غیرجاری، هزینه های عملیاتی و غیرعملیاتی هنگفت و مشکل پرداخت سودهای سپردهای بانکی روبروست و این مشکلات چرخه منابع و مصارف نظام بانکی را بهم زده و باعث مشکلات زیادی در اقتصاد کشور شده که  از آن جمله می توان به مشکل تأمین اعتبار درخواست کنندگان خرد و کلان تسهیلات بانکی اشاره کرد. به همین دلیل در ایران و حتی در دنیا، بانکها برای کاهش هزینه ها و ترغیب مشتریانشان به استفاده از فن آوری روز بانکی و کاهش شعب فیزیکی به جای انجام تراکنش های مالی از طریق شعب فیزیکی هر اقدامی می کنند.

شاید قابل توجه است بدانیم  در تحقیقاتی که اخیراً در موسسات تحقیقاتی آمریکا انجام شده،  مشخص گردیده که در صورتی که صنعت بانکداری آمریکا تعداد شعب بانکی را کاهش دهد و مساحت متوسط هر شعبه بانکی را از 5 هزار فوت به 3 هزار فوت مربع کاهش دهد، این صنعت می تواند سالانه 8.3 میلیارد دلار در هزینه های خود صرفه جویی نماید.

در چند سال اخیر روش ها و ابزارهای متنوع تری نسبت به سالهای قبل برای رفع نیازهای بانکی و پرداخت مشتریان توسط شرکت ایران ارقام معرفی شده که می تواند علاوه بر کاهش هزینه های عملیاتی شعب بانکی، با ارائه سرویس های جدیدتر، پاسخگوی نیازهای مشتریان بانکی باشد و  رضایت مشتریان را بیشتر از قبل جلب کند، که  از جمله این ابزارهای جدید می توان به دستگاه‌های خود دریافت / خودپرداز ایران ارقام اشاره کرد.

این محصول هوشمند علاوه بر داشتن تمام توانمندیهای موجود در ATM، قابلیت دریافت اسکناس مشتری را دارد تا پس از کنترل و شناسایی 100 درصدی، اسکناس های سالم و غیر جعلی را دریافت و ضمن واریز آنی به حساب مشتری، به چرخه پرداخت وجه، منتقل کند.

با کمک CRS و جایگزینی آن با ATM های فعلی علاوه بر اینکه می توان بخش قابل توجهی از عملیات روزانه متصدی پشت باجه برای دریافت پول مشتری را کم کرد، هزینه پول‌گذاری شعب بانک‌ها را  نیز می توان به شدت کاهش داد و به بانکها در کاهش هزینه ها و افزایش توان تسهیلات دهی کمک کرد.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

40  +    =  41