زنجیره خدمات سیمرغ تجارت در الکامپ زنجان

شرکت سیمرغ تجارت با معرفی زنجان کارت در پنجمین نمایشگاه الکامپ حضور پیدا کرد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، شرکت سیمرغ تجارت، ارائه دهنده راهکارهای پرداخت خرد از جمله کارت کیف پول و کارت شهروندی با حضور در پنجمین نمایشگاه الکامپ، کارت شهروندی خود به نام «زنجان کارت» را به بازدیدکنندگان معرفی کرد.

رسول بیات، فرماندار زنجان و منیژه ناظری مدیرعامل فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری زنجان از جمله افرادی بودند که با حضور در نمایشگاه الکامپ زنجان از غرفه شرکت سیمرغ تجارت بازدید و با علیرضا کریمی، مدیر عامل شرکت سیمرغ تجارت گفتگو کردند.

نمایشگاه الکامپ زنجان، مجالی برای گسترش راهکارها و خدمات الکترونیکی در این شهر است و توانمندی‌های بخش خصوصی و دولتی در این نمایشگاه به تصویر کشیده می‌شود. ۷۰ درصد شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه بومی هستند و برای نمایش توانمندی‌های حوزه آی‌تی استان از هر دو بخش خصوصی و دولتی گردهم آمده‌اند.

پنجمین نمایشگاه تخصصی الکامپ با حضور ۳۵ شرکت خصوصی، برخی از دستگاه‌های دولتی و همچنین پارک‌های علم و فناوری از ۱۸ مهرماه در شهر زنجان آغاز و تا ۲۱ مهرماه ادامه دارد.

دیدگاه شما چیست؟