رشد ۹۳درصدی صندوق ضمانت صادرات در افزایش خدمات و عملکرد

افروز بهرامی خبر داد:

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات اعلام کرد: در پنج ماهه اول سال ۹۹، بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۸۷۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی کشور بوده که حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار آن از طریق صندوق ضمانت صادرات و حمایت های آن انجام شده است.البته این در شرایطی است که ما در وضعیت ویژه ای از محدودیت‌های شیوع کرونا و تشدید تحریم ها قرار داریم و علی‌رغم کاهش ۴۰ درصدی صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل به دلیل مسدود بودن تعدادی از مرزها در چند ماهه اول سال، صندوق ضمانت صادرات با رشد ۹۳ درصدی در افزایش خدمات و عملکرد مواجه بوده است.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران از افزایش ۱۰ درصدی ضریب نفوذ این صندوق خبر داد.

افروز بهرامی گفت: همزمان با تشدید تحریم ها و اعمال فشار حداکثری، بیشترین محدودیت متوجه مراودات مالی و کارگزاری‌های بین بانک‌های ایرانی و خارجی بوده و در عمل دریافت اعتبارات اسنادی برای صادرکنندگان با محدودیت‌های جدی مواجه شده است.

وی افزود: صندوق ضمانت صادرات ایران برای پوشش ریسک های اعمالی بر صادرکنندگان و برای ایجاد یک حاشیه امن برای وصول مطالبات آنها با متنوع سازی خدمات و توسعه فعالیت ها، گام های مهمی برداشته است.

بهرامی ادامه داد: ضریب نفوذ خدمات صندوق ضمانت صادرات افزایش قابل توجهی داشته و در حال حاضر همتراز با استانداردهای جهانی در کشورهای توسعه یافته، به لحاظ ضریب پوشش خدمات صندوق نسبت به صادرات ملی، میان کشورهای اسلامی رتبه اول را کسب نموده و این صندوق مطابق با استانداردهای بین‌المللی در این حوزه حرکت می‌کند.

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات اعلام کرد: در پنج ماهه اول سال ۹۹، بالغ بر ۱۰ میلیارد و ۸۷۰ میلیون دلار صادرات غیرنفتی کشور بوده که حدود یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار آن از طریق صندوق ضمانت صادرات و حمایت های آن انجام شده است.

بهرامی گفت: البته این در شرایطی است که ما در وضعیت ویژه ای از محدودیت‌های شیوع کرونا و تشدید تحریم ها قرار داریم و علی‌رغم کاهش ۴۰ درصدی صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل به دلیل مسدود بودن تعدادی از مرزها در چند ماهه اول سال، صندوق ضمانت صادرات با رشد ۹۳ درصدی در افزایش خدمات و عملکرد مواجه بوده است.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش ۳۰۰ میلیون دلاری سرمایه اولیه صندوق با مصوبه شورای هماهنگی سران قوا، عملاً سرمایه این صندوق افزایش بالایی داشته و در حال حاضر تا ۴ برابر ریسک‌پذیری صادرات، حمایت خودمان را ارتقا داده ایم.

مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات تاکید کرد: خوشحالیم که در عمل صادرات غیرنفتی جایگزین درآمدهای نفتی کشور شده و فشار حداکثری نتوانست درآمدهای ارزی کشور را متوقف نماید و حتی ما موفق شدیم اقلام جدیدی را به سبد صادراتی خود اضافه کنیم.

 

روابط عمومی صندوق ضمانت صادرات

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

5  +  3  =