رونمایی از خودپردازهای مشارکتی بانک دی در قالب شبکه مانی‌تک

در پی عملیاتی‌شدن «مانی‌تک» به عنوان گسترده‌ترین شبکه امن و مستقل ماشین‌های بانکی کشور، طی مراسمی با حضور دکتر برات کریمی مدیرعامل بانک دی و دکتر محمد مظاهری مدیرعامل شرکت توسن‌تکنو و رئیس هیئت‌مدیره شرکت توسن‌سها، مهندس جعفر پشامی مدیرعامل شرکت توسن‎‌سها، امیرحسین باقری نائب‌رئیس هیئت‌مدیره شرکت توسن‌سها و راهبر پروژه مانی‌تک، از پروژه خودپردازهای مشارکتی بانک دی به‌طور رسمی رونمایی شد.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک ، به نقل از اداره روابط‌عمومی و تبلیغات بانک دی، پس از اتصال سوئیچ سیپای بانک دی به سوئیچ سیپای شرکت توسن‌سها (مانی‌تک) در شهریورماه سال جاری و استقبال اشخاص حقیقی از امکان اتصال خودپرداز های شخصی به شبکه شتاب از طریق بانک دی، مراسم رونمایی رسمی از این پروژه برگزار شد.

در این مراسم دکتر برات کریمی ضمن ابراز خرسندی از پیاده‌سازی پروژه خودپرداز های مشارکتی در بانک دی گفت: توسعه و کیفیت ارائه خدمات بانکی توسط دستگاه‌های خودپرداز یکی از پارامترهای مهم در ارزیابی عملکرد سیستم‌های بانکداری الکترونیک بانک‌ها محسوب می‌شود.

مدیرعامل بانک دی با اشاره به لزوم استفاده از ظرفیت‌های طرح واگذاری خودپرداز به اشخاص حقیقی گفت: بانک‌ دی با هدف توسعه خدمات بانکداری الکترونیک و در راستای خدمت‌رسانی به مشتریان به‌ویژه خانواده معزز شهدا و جامعه بزرگ ایثارگران اقدام به نصب و راه‌اندازی خودپرداز برون‌شعبه‌ای در اقصی‌نقاط کشور نموده که با توجه به هزینه قابل توجه تجهیز و نگهداری خودپرداز ها، حرکت‌ به سمت نصب خودپرداز های مشارکتی یک انتخاب استراتژیک منطقی و دارای توجیه مالی است.

وی با تأکید بر مکان‌یابی مناسب دستگاه‌های خودپرداز افزود: در چند سال گذشته با توجه به شتاب در توسعه خدمات بانکداری الکترونیک، برخی از بانک‌ها برای درآمدزایی، در مورد خودپرداز ها اقدام به تعریف طرح‌هایی انحصاری با مشارکت بخش خصوصی کرده‌اند که پیاده‌سازی پروژه خودپرداز های مشارکتی در بانک دی نیز در زمره این اقدامات خلاقانه و درآمدزا است که امیدوارم با استقبال هرچه بیشتر مشتریان مواجه شود و موجبات رضایتمندی جامعه بزرگ ایثارگری از خدمات الکترونیک بانک دی را فراهم نماید.

در ادامه این مراسم محمدعلی بخشی‌زاده، معاون فناوری اطلاعات و بانکداری الکترونیک بانک دی با تشریح اقدامات صورت‌گرفته در پیاده‌سازی این پروژه گفت: از شهریورماه سال جاری تاکنون تعداد خودپرداز های شخصی متصل به سوئیج بانک دی از طریق شرکت توسن‌سها (مانی‌تک) به ۲۰۰ دستگاه فعال رسیده است که با توجه به استقبال مشتریان از این طرح، تسریع در عقد قرارداد با متقاضیان در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی افزود: متقاضیان می‌توانند از طریق عقد قرارداد با شرکت توسن‌سها، دستگاه‌های خودپرداز شخصی خود را به سوئیچ شرکت متصل کرده و از طریق بانک دی به شبکه شتاب متصل شوند و پس از افتتاح حساب بانکی در شعب بانک سهم خود را به نسبت قیدشده در قرارداد از مجموع کارمزدهای شتاب ی بابت تمامی تراکنش‌هایی که با دستگاه صورت می‌گیرد اعم از وجه خروجی شتاب ی، کارت به کارت ، پرداخت قبوض، موجودی و شارژ و … به صورت ماهیانه دریافت نمایند.

با انعقاد قرارداد همکاری مشترک بین بانک دی، شرکت توسن‌تکنو و شرکت سامانه‌های هوشمند اطلاعاتی توسن البرز (توسن‌سها) به‌عنوان مجری راه‌اندازی شبکه «مانی‌تک»، خودپرداز های مشارکتی سراسر کشور می‌توانند تحت خدمات نگهداری، تعمیرات، سرویس و پشتیبانی قرار گیرند.

در طرح واگذاری خودپرداز به اشخاص حقیقی که از سال ۱۳۹۴ آغاز شده بود، پذیرندگان داوطلب با تعیین یک مکان مناسب، ماشین بانکی مورد نیاز خود را به‌همراه تجهیزات مورد نیاز آن از شرکت‌های تأمین‌کننده دریافت می‌کنند و متعاقب آن با یک بانک عامل یا شرکتی خاص قرارداد منعقد می‌کنند.

در این نوع همکاری، شخص حقیقی خریدار ماشین بانکی باید قسمتی از سرمایه خود را برای خرید و قسمتی از آن را برای شارژ اسکناس مورد نیاز آن ماشین و سرمایه در گردش هزینه کند. ضمن آن، مالک این ماشین بانکی بر اساس قراردادی که با بانک عامل یا شرکت خاص ارائه‌دهنده این خدمات منعقد کرده است، بابت تمامی تراکنش‌هایی که توسط مشتریان این ماشین بانکی صورت گرفته است، کارمزد دریافت می‌نماید.

گفتنی است امکان ثبت‌نام از مالکین فعلی ماشین‌های بانکی با سوئیچ‌های مختلف و یا افراد حقیقی جدیدی که تمایل دارند به شبکه امن و مستقل ماشین‌های بانکی بپیوندند، از طریق مراجعه به وب‌سایت «مانی‌تک» به آدرس WWW.MONEYTECH.IR فراهم شده است.

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

27  ⁄  3  =