نگهبان بانک عامل برداشت غیر مجاز از حساب بانکی مشتری

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی خبر داد:

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان غربی از دستگیری فردی خبر داد که طی سه مرحله اقدام به برداشت غیر مجاز و اینترنتی از حساب یکی از شهروندان نموده بود.

به گزارش پایگاه خبری بانکداری الکترونیک، سرهنگ حسن کوره بلاغی در تشریح این پرونده گفت: احدی از شهروندان با در دست داشتن مرجوعه قضایی در پلیس حاضر و اعلام داشت که فرد یا افرادی طی سه مرحله اقدام به برداشت غیر مجاز از حساب بنده نموده‌اند.

وی ادامه داد: با بررسی‌های فنی و پلیسی خاص مشخص گردید که شاکی جهت تعویض کارت بانکی خود به بانک مراجعه می‌کند که در حین تحویل کارت، رمز کارت را جهت اعمال بر روی کارت جدید با صدای بلند به متصدی بانک اعلام می‌نماید. نگهبان بانک که در کنار باجه بوده رمز عبور را می‌شنود و پس از دقایقی، کارت قدیمی را که در سطل زباله کنار باجه بوده در فرصتی مناسب و در غیاب متصدی بانک برداشته و با توجه به اینکه هنوز تاریخ آن منقضی نشده بود، توسط خودپرداز همان شعبه برای کارت رمز دومی را تعریف می‌کند و در اسرع وقت اقدام به خرید اینترنتی در سه مرحله می‌نماید.

این مقام ارشد انتظامی گفت: در جریان رسیدگی به پرونده متهم با دستور قضایی احضار و در تحقیقات بعمل آمده و با مشاهده مستندات لب به اعتراف گشود و اعلام داشت که بنده این کار را با انگیزه مالی انجام دادم.

سرهنگ کوره بلاغی در این خصوص به شهروندان توصیه نمود: هرگز رمز کارت‌های بانکی خود را در محیط های عمومی اعلام نکرده و سعی نمایید که در هنگام استفاده از سامانه‌های فروشگاهی، شخصا رمز کارت را وارد نمایید.

وی تغییر دوره‌ای رمز عبور حساب‌های بانکی را ضروری خواند و افزود: حتما رمز اول و دوم را تغییر دهیم چرا که بسیاری از برداشت‌های غیر مجاز بانکی در پی دانستن رمز دوم بانکی صورت می‌گیرد.

رئیس پلیس فتای استان آذربایجان غربی تاکید کرد: برای تمام حساب‌های بانکی از یک رمز مشترک استفاده نکنیم و رمزی بگذاریم که به راحتی قابل حدس زدن نباشد. رمزهای مثل تاریخ تولد، شماره شناسنامه یا چهار رقم اول یا آخر کارت ملی رمزهایی هستند که راحتی قابل حدس زدن هستند.

سرهنگ کوره بلاغی با تاکید بر حفاظت از کارت بانکی گفت: نگهداری و حفظ اطلاعات کارت‌های بانکی از ضروریاتی است که شهروندان باید به دقت آن را انجام دهند و اگر کارت را لازم ندارید حتماً با اطلاع بانک آن را باطل نموده و هرگز  آن را رها نکنید.

 

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

7  ×    =  35