اثرات زیست محیطی تراکنش‌های مبتنی بر USSD

بستر پرداخت همراه با استفاده از کدهای USSD توانسته از قطع حدود ۵ هزار درخت که برای تولید حدود ۳۰۰ تن کاغذ به منظور چاپ کارت‌های شارژ، رسید دستگاه‌های پوز و ATM و پول‌های کاغذی، جلوگیری کند.

جیرینگ با ایجاد بسترهای پرداخت همراه با استفاده از کدهای دستوری USSD و با همراهی شبکه پرداخت الکترونیک کشور، تاکنون توانسته از قطع حدود 5 هزار درخت که برای تولید حدود 300 تن کاغذ به منظور چاپ کارت‌های شارژ، رسید دستگاه‌های پوز و ATM و پول‌های کاغذی که در این مدت از بین می‌رفتند، جلوگیری کند.

این یعنی جلوگیری از نابودی 5 هکتار جنگل شمال کشور یا حدود 12 هکتار پارک شهری (مساحت پارک‌ ساعی تهران). این تعداد درخت در این مدت، تولیدکننده اکسیژن مورد نیاز حدود 19 هزار انسان بوده‌اند.

  در حوزه آبی نیز برای تولید و چاپ این میزان کاغذ حدود 110 میلیون لیتر آب لازم است، این حجم از آب معادل مصرف یک ساله یک منطقه مسکونی با بیش از 3 هزار و پانصد نفر جمعیت است. اگر بخواهیم ببینیم که این کار زندگی چند انسان را احیا کرده، می‌توان به رقم 50 نفر از بدو تولد تا سن 71 سالگی رسید.

در بخش های دیگر چنانچه نگاهی به ضایعات تولیدی این خدمات که معمولا با مصنوعات نفتی در ارتباط است، داشته باشیم، متوجه می‌شویم که در صورت اجرایی نشدن بستر کدهای USSD برای فروش شارژ سیم‌کارت‌های اعتباری، پرداخت قبوض و ارائه سایر خدمات مالی و پرداخت همراه، حدود 300 تن زباله تجدیدناپذیر در طبیعت پخش می‌شد که این حجم از زباله، توسط حدود 800 هزار نفر تولید می‌شود.

همچنین جیرینگ در این مدت، باعث صرفه‌جویی حدود 150 میلیارد ریال هزینه‌های چاپ و توزیع رمزشارژ و قبوض شده که این یعنی ایجاد شرایط برای تامین شغل برای حدود 300 نفر در کشور.

در این آمار، صرفه‌جویی هزینه مازادی که قبلا مصرف‌کنندگان رمزشارژ برای خرید هر قطعه رمزشارژ پرداخت می‌کردند و همچنین تاثیرات کاهش ترافیک شهری، محاسبه نشده است.

عملا این سرویس علاوه بر کمک به محیط زیست، حذف آمد و شدهای غیرضروری و صرفه‌جویی اقتصادی، با ارائه خدمات پرداخت در هر زمان و هر مکان از بستر تلفن‌همراه، آسایش و راحتی در خرید را برای مردم به ارمغان آورده است.

*-مدیرعامل جیرینگ همراه اول
منبع: روابط عمومی جیرینگ

لینک کوتاهلینک کپی شد!
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

4  ×    =  4